Find Pris & Book

Om Säfsen


skiferie i børnevenlige Säfsen
Om Säfsen

Vidstrakt udsigt, nypræparerede pister og et godt udvalg for hele familien. Säfsen ligger i det sydlige Dalarna, ca. 3 timer fra Stockholm og 2 timer fra Örebro.  Säfsen Resort er et af de større skisteder i Sverige, også selvom det ligger langt sydpå. 

Alpint skiløb i Säfsen
I skiområdet er der et stort område for børn, unge og forældre. Der er 18 nedfarter, 6 lifter, 1 rullebånd, mange kilometers langrendsspor og masser af andre sjove sneaktiviteter.

I Säfsens skiområde finder du et bredt udbud med både lettere og svære bakker for hele familien, og det bedste ved det hele er, at alle bakker ender samme sted. På Familiebakken ligger børneområdet med hop og rails, som er tilpasset dem, der elsker sjove hop, og de mindste familiemedlemmer kan øve sig på skiløb i Filuriland, hvor de bl.a. kan møde maskotten Filurius og hans venner.

For de større børn ligger den populære Folkpark med rails, boxe og hop, som giver både den erfarne og nybegynderen udfordringer.

Langrend i Säfsen

For dig, som elsker langrend, er Säfsen det perfekte sted! Der er 115 km velpræpererede langrendsspor, både til klassisk og skøjtekørsel. Nyd den smukke natur ved bjerge, dale, søer og vandløb. 

Skiskole i Säfsen
I Säfsen finder du en skiskole, som passer til dine behov - uanset om du er barn eller voksen, om du er helt nybegynder eller har stået på ski i mange år.

Aktiviteter i Säfsen
Når du vil tage en pause fra skiløbet, finder du mange sjove aktiviteter: Fartfyldt bobrace, fakkelture, vildmarksspa, børneaktiviteter og meget mere.

Faciliteter i Säfsen
Säfsen tilbyder derudover konferencemuligheder for op til 280 personer, hyggelige hytter til familier samt flere restauranter. 

Säfsen Resort består af 200 tømmerhytter og ligger ca. 2,5 km fra Säfsen Alpincenter. Her bor du ganske fortræffeligt. Parkér bilen ved hytten og nyd godt af den gratis transferbus på området.

Efter en dejlig skidag kan du vælge at slappe af i de skønne hytter, besøge restauranten eller hvorfor ikke besøge fjeldspaen?

Læs mere om Säfsen på deres website