Find Pris & Book

Om Lindvallen


skiferie i børnevenlige Lindvallen i Sälen

Lindvallen er et moderne og serviceminded skisportssted med et stort udbud.
Hele familien med både de yngste, de uøvede og de rutinerede vil få en stor oplevelse på en Lindvallen skiferie.

Lindvallen skiferie - Alpint
Lindvallen med 36 lifte og 41 nedfarter, er stedet hvor man kan få nye udfordringer hver dag. De tre centrale områder – Snötorget, Gustavtorget og Sälfjällstorget binder hele det store skiområde fint sammen. Pistene varierer meget i både sværhedsgrad og udformning, og for de skrappe er der også et fint offpist område.

Vil I have lidt mere skiløb er Lindvallen bundet sammen med Högfjället med en transport pist – liftkortet gælder også her. På Lindvallen finder man den eneste McDonalds med ski drive in, den hedder naturligvis McSki.

Snowboard
Dream Parken i Lindvallen er et ski- og snowboardområde med masser af hop, rails og andre forhindringer. Der er dog også nedfarter for de knap så øvede, så alle kan være med.

Aktiviteter uden ski
Lindvallens Wärdshus er stedet for afterski, og der findes flere gode spisesteder både ved skianlægget og i byen. Lindvallen har indendørs swimmingpool, boblepool, saunaer og solarier. Man kan desuden spille billard, bowling og bordtennis, eller tage på hundeslæde- eller snescootertur i vildmarken.

Det’ for børn
Lindvallen er i allerhøjeste grad børnenes sted. Ungerne har deres eget fjeld med 18 piste og 21 nemme lifte. Sjovt offpiste område, Fun Park og meget mere. Udover børnefjeldet findes der tre andre børneområder. Den berømte Snögubbeborg er et af dem.
Her regerer Snögubben i et rige, hvor skiløbet går gennem kæmpeæbler, tunneller og en flot borg. I Majkens varmestue er der i højsæsonen
afterski for børn med et væld af aktiviteter. Udendørs afterski for børn finder sted i Sälenstugan på Sälfjällstorget. Lindvallen skiferie er for både store og små.

Lindvallen – Børnefamiliens bedste vinterferie
Her finder du Experium – oplevelsescentret, der giver den moderne familie flere valgmuligheder, når de er på skiferie

Lindvallen er det største af Skistars fire områder i Sälen, og det hænger endda sammen med Högfjället med lifte. Vil du udforske pisterne på Högfjället eller i Tandådalen, kører der gratis skibus hertil. Dit liftkort er gældende på alle 4 destinationer. 

Du kan kende Lindvallen på den kæmpe snemand, der hvert år bygges på toppen af fjeldet. Den ser meget imponerende ud, men faktisk tager det kun en nat at bygge snemanden.

I Lindvallen findes verdens største sammenhængende system med knaplifte. Tanken er, at børn og begyndere – som for de fleste vedkommende foretrækker denne type lifte – skal kunne køre i hele området.

Lindvallen har et stort samlet børneområde, som bl.a. byder på snowparken Pink Park samt to eventyrområder. Nævnes skal det også, at verdens eneste McSki ligger i Lindvallens børneområde. Her er det muligt at beholde skiene på, mens du bestiller, og børnene spiser deres Happy Meal. På Valleberget ligger også Valletorget, et eventyrområde med tidsmaskine, postkontor og en stor musikscene.

Lindvallen er bygget op omkring fire centrale torv: Snötorget, Söderåstorget, Gustavstorget og Sällfjällstorget. De ligger langs fjeldet, hvor pister af enhver tænkelig sværhedsgrad afløser hinanden.

 

Experium
For ikke så længe siden åbnede oplevelsescentret Experium tæt på Snötorget i Lindvallen. Investeringen på 300 millioner svenske kroner giver dig muligheden for at surfe indendørs på en kæmpe bølge. Black Steel Hole er 100 meter.

Her kører man en og en på banen, der er lavet af aluminium, hvilket giver en helt anderledes fantastisk oplevelse end plastic. X-tube er 120 meter. Turen foregår i en gummiring i et lukket rør.

”Det er sygt heftigt og noget helt ud over det sædvanlige. Præcis som hele Experium”, står der på www.experium.se.
- Experium har styrket Lindvallens muligheder i forhold til ungdommen.