Find Pris & Book

Hytter i Kläppen

Boliger til din skiferie - find din favoritplacering på kortet


hyttekort

Download hytteoversigt her

 

Kläppen

De fleste hytter i Kläppen ejes af private personer, så du finder både hygge og personlighed i hver og en af dem. Derudover finder du også nemt boliger med ski in/out i Kläppen.

 

Ski afstand : ski in / ski out 

 

Central beliggenhed

Sjungerbacken byder på et område med velindrettede lejligheder i rækkehuse, som ligger helt i centrum ved siden af Tranantorget. Det er særligt populært for børnefamilier, da du her har både lift, skiskole, skishop og indkøb inden for kort afstand. Plads til op til 4-7 personer. 

 

Ski afstand : ski in / ski out 

 

Populært

Et af Kläppens mest populære områder er Mitt i Pisten, som er et roligt område, hvor du kan booke dejlige dobbelthytter, som er veludstyret med både blandt andet sauna, fryser, pejs, skilager og tørreskab m.m. Hytterme ligger ca. 2,5 km oppe på bjerget og lige ved skivejen, som fører dig de ca. 300 m. direkte til liften og Tranantorget. Plads til op til 10 personer.

 

Ski afstand : 300 meter til transportløjpe/lift

 

Tæt på skiskole og børneområdet

Mellem Tranantorget og Mitt i Pisten ligger Kläppen Stugby med sine veludstyrede hytter. Hyttebyen ligger tæt på Junior Snowpark, skiskolen og børnebakken og langs byen går et af Kläppens langrendsspor. Her er plads til 4-8 personer og har ski in / ski out

 

Ski afstand : ski in / ski out 

 

Hytteby med jacuzzi tæt på børneområdet

Både børn og voksne glæder sig over den nye hytteby Kläppbacken. Husene er på 99-140 kvm og har plads til 8-12 personer. Her får du også både spabad, og udendørs jacuzzi i alle husene. I alrummet er der et eksklusivt køkkenområde med automatisk espressomaskine og du kan få danskvand direkte fra hanen! Hytterne ligger meget tæt på Tranantorget og børneområdet. 

 

Ski afstand : ski in / ski out 

 

 

Find flere hytter her

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Kläppen