Find Pris & Book

Sälen Kläppen skiferie


skiferie i skønne Kläppen
Børnevenlig skiferie - med gondollift!

Gondollift, børnevenligt og helt fantastisk. Kläppen er en perle af en skidestination!

I 2017 var Kläppen det første område i Sälen til at få en gondollift, og den er et stort trækplaster blandt børnefamilierne - og alle andre, som elsker skiløb.

For at understrege, at Kläppen mere end nogensinde er klar til at forkæle familiens yngste skiløbere, har samtlige restauranter indrettet et børnehjørne, og på Tranantorget er der lavet en skøjtebane.

Både børn og voksne kan også glæde sig til en helt ny hytteby med 84 senge. Husene er på 125 kvadratmeter. Der 12 senge, tre baderum, spabad, udendørs jacuzzi i alle husene.

Nyt er også, at liftsystemet nu er sammenhængende på hele fjeldet. Dermed er det mere enkelt at komme rundt på fjeldet via de grønne piste. Få skianlæg er så gennemtænkte som Kläppen. Parolen har altid været mere sol, bedre sigte og mindre vind.

Læs mere >>

Kläppen

Kläppen Sjungarbacken

7 døgn
Pr. pers. fra kr. 912

Inkl. bil & færge t/r

* Pris i alt fra kr. 3649 / 2 voksne og 2 børn og 1 bil 05-01-2020 -- 12-01-2020

Prisen ændres løbende baseret på valutakurser samt udbud og efterspørgsel

skiferie i Sverige og Norge
Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere