Find Pris & Book

Om Isaberg


skiferie i Isaberg - tæt på Danmark

Velkommen til Isaberg, Sydsveriges største skisportssted, med alpinpiste i international klasse – og ganske tæt på Danmark. Isaberg skiferie er attraktivt for alle i familien.

Isaberg alpint
10 varierede piste og perfekte forhold for børn og nybegyndere. 8 lifte, heraf en hurtig stolelift med plads til 6 personer.

Isaberg har en rigtig god skiskole og snekanonerne giver snegaranti fra december til marts.

Skicentret ligger ca. 5 km fra hyttebyen. Her køber man liftkort, lejer ski og bestiller skiskole. Der er også en restaurant, hvor hele familien kan spise og hygge sig.

Fra campingpladsen, ca. 300-400 meter fra hyttebyens centerbygning, kører der en 4-stols lift til toppen af skianlægget. I tilslutning til denne er der 2 grønne nedfarter.

Snowboard
Isaberg har egen juniorpark med rails, boxes og hop.

Uden ski
I byen Hestra, som ligger ca. 5 km fra Isaberg, er der gode indkøbsmuligheder. Indenfor kort køreafstand er der desuden både svømmehal og indendørs sport. Centerbygningen har restaurant foruden lille butik.

Isaberg for børn
Stort begynder- og børneområde med 70 m langt rullebånd til store og små nybegyndere. De mindste har deres eget afgrænsede område, hvor der blandt andet også kan kælkes.

 

Nærmeste ”rigtige” ski-destination
Isaberg er det perfekte sted, hvis du er nybegynder. Eller måske har du brug for en mindre opvarmningsferie inden den store skiferie. Du stemmer selv, hvor mange dage din ferie skal vare

125 kilometer. Længere behøver du ikke køre fra Göteborg, før du ankommer til den – set med danske øjne – nærmeste ”rigtige” ski-destination.

Faktisk skal man køre syd på, når man ankommer til Göteborg, og det er en lidt underlig fornemmelse. Men Isaberg er bestemt et besøg værd.

Thomas Uhrskov – en af Danmarks mest kendte skieksperter – mener ligefrem, at Isaberg er det perfekte sted at tage hen som begynder.

Her får du en idé om, hvad der venter, når du senere skal på en hel uges skiferie et større sted.

Der er kun godt seks kilometer pister i Isaberg, men hele farvekortet er dækket ind – lige fra de lette grønne til udfordrende sort.

Et fuldautomatisk snekanonsystem, som endda er forbedret i denne sæson, sørger for en effektiv sneproduktion.

Alle bakker er desuden belyste, så sæsonen strækker sig typisk fra midten af december til 1. april.

Isaberg tilbyder fuld fleksibilitet. Det vil sige, at du selv bestemmer, om du vil være eksempelvis 2, 4 eller 6 dage i Isaberg.

Det er også muligt at få fuld forplejning i Isaberg. Foretrækker du selv at lave maden på skiferien, er du velkommen til det.

- Vi har også mange aktiviteter samlet omkring Isabergstoppen. Børnene er glade for vores store legeland.

Det er desuden muligt bl.a. at stå på skøjter, spiller tennis og bowling eller vinterfiske i en sø bare 100 meter fra pisterne, oplyser den daglige leder.