Find Pris & Book

Om Högfjället


skistar skiferie i sälen

Højt oppe på Sälen - nærmere betegnet i Högfjället - står menuen på en klassisk vintersportsstemning i lige præcis det tempo man har lyst til. Og når dagen går på hæld, venter de mange hyggelige spisesteder.

Alpint i Högfjället på Sälen 
Alpinområdet består af 9 piste og 13 lifte. På Högfjället finder du kun grønne og blå pister, så det er helt ideelt for nybegyndere og familier med små børn. 

Via transportlifte hænger området sammen med det store Lindvallen Skicenter og der kører gratis skibus til Tandådalen og Hundfjället. Liftkort købt på Högfjället gælder til alle 4 skianlæg.

Aktiviteter uden ski
Högfjällscentret har en hyggelig pub og spisested, og der er flere populære natklubber i området.

På Högfjällshotellet, der ligger i nærheden er der en spa afdeling, hvor der er rig mulighed for at få musklerne til at slappe af.

For børn
Ved Sälen Högfjällshotel finder I børne- og begynderområdet som er et dejligt, trygt sted at begynde.

Lange og brede pister med plads på 
Er du vild med Sälen, roligt tempo og god plads på bakkerne, så er Högfjället det perfekte valg. I Valles Vinteruge kan du endda tage børn op til 7 år med på skiferie uden at betale liftkort, skileje og skiskole - husk at bestille i god tid. 

Nævn ordet Högfjället, og der spreder sig en fred og ro i hele kroppen.
Her ånder alt tryghed, fællesskab og ægthed. Brede dejlige bakker i højfjeldsterræn er garant for hyggeligt skiløb. Klassisk fjeldferie påstår mange med rette.

- Her er der plads til at svinge i de brede bakker, og alle pisterne ender det samme sted. 

"Det betyder, at børnene ikke kan forsvinde, og det giver hele familien en mere rolig og sikker oplevelse", siger markedschefen hos Skistar Sälen.

Högfjället er med sine kun 9 piste lillebror i Skistar Sälen, men har du brug for mere plads at udfolde dit talent på, kan du glæde dig over, at liftkortet i Högfjället også gælder i Tandådalen, Hundfjället og selvfølgelig Lindvallen, som er det største område i Skistar Sälen. Högfjället har ikke egen Snow Park. Det er dog muligt at tage en lift til Lindvallens Fun Slope eller skibus til SkiStar Snow Park i Tandådalen.

Mad, musik og forkælelse

Der findes et stort udbud af såvel aktiviteter som restauranter. De seks-otte spisesteder i området tilbyder alt fra pizza til sushi.

Og hvad siger du til at tilbringe nogle hyggelige timer i Högfjällets pianobar? Det er et meget populært sted, hvilket ikke mindst skyldes, at det er en af Nordens bedste pianister, som spiller der.

Til den måske lidt kræsne familie, som ønsker at blive forkælet i vinterferien, er Sälens Högfjällshotell et godt valg. Hotellet byder på liftnære opholdsfaciliteter med højt serviceniveau.