Find Pris & Book

Sälen Högfjället skiferie

Tag på skiferie i Högfjället i Sälen


skistar skiferie i sälen
Lille og hyggelig ski-destination med brede pister

Her er der plads til at svinge i de brede bakker, og alle pisterne ender det samme sted. Det betyder, at børnene ikke kan forsvinde, og det giver hele familien en rolig og sikker oplevelse.

På Högfjället er der udelukkende grønne og blå pister, og hele familien kan tage liften til toppen sammen og tage de skønne, brede bakker ned derfra.

Högfjället er med sine kun 9 bakker lillebror i Sälen, men har du brug for mere plads at udfolde dit talent på, kan du glæde dig over, at liftkortet i Högfjället også gælder i Tandådalen, Hundfjället og selvfølgelig Lindvallen, som er det største område i Skistar Sälen.

Læs mere >>

Find flere boliger til skiferien

Find flere boliger til din skiferie. Husk at du altid kan ændre på datoer og antal personer i felterne øverst.

Find pakkerejse med færge+bolig

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere