Find Pris & Book

Hytter i Branäs

Find boligen, der passer til din skiferie


kort kort

Download hytteoversigten for Bjerget her

Download hytteoversigten for Dalen her


I Branäs kan du finde hytter til enhver smag. Der er mulighed for at bo både i dalen og på toppen af bjerget. På toppen får I fred og ro, og den skønneste värmlandske udsigt. I dalen ligger det største børneområde, hvor det summer af liv og aktiviteter for alle aldre. Uanset om I vælger hytte oppe eller nede, er der ikke langt til det nærmeste servicecenter.

 

Bo lækkert på toppen af bjerget

I Lohyllan får du flotte lyse dobbelthytter med fin indretning og design. Det velindrettede alrum passer fint til den store familie. Hytter ligger på toppen af Branäs Bjerget, hvor der også er reception, restaurant, butikker og skiskole. Plads til 8-10 personer. 

Ski afstand : 100 meter til transportløjpe/lift 

 

Godt til grupper

Rejser du som en gruppe, kan I med fordel vælge en hytte i Mickelbyn. Her får I praktiske og centralt beliggende lejligheder, som passer til både familie, venner og grupper. Plads til 6-10 personer. 

 

Ski afstand : 250 meter til transportløjpe/lift 

 

Sjov for børn

I Mården finder du hyggelige og charmerende lejligheder, som ligger lige for foden af fjeldet. Børnene elsker, når skicenterets Minitog kommer forbi området og kører jer direkte til pisterne. Plads til 8 personer. 

 

Ski afstand : 300 meter til transportløjpe/lift 

 

Tæt på det hele 

På Torget kan du få mindre lejligheder til den lille familie. De ligger lige midt i Branäs centrum og har både lift, restaurant, sportshop og reception i gåafstand. 

 

Ski afstand : 50 meter til transportløjpe/lift 

 

Se flere hytter her

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Branäs