Find Pris & Book

Branäs skiferie


Skiferie i skønne Branäs
Skiferie i børnevenlige Branäs

Området er et af nordens bedste og største systemer med snekanoner. Det giver en lang og fin sæson med udfordringer og oplevelser for alle uanset alder og niveau.

Branäs skicenter har 21 lifter og 29 nedkørsler samt skicross, skicross for børn og en fun park. En af lifterne er en 12 personers gondollift, som giver korte liftkøer og hurtig opkørsel, så på den måde har du mere tid på ski! Derudover er der skikørsel til kl. 19 hver dag.

Pisterne er altid i perfekt stand og varierer fint i forhold til niveau og eventyrlyst. Specielt de lange bløde bølgende bakker lokker mange nybegyndere.

Læs mere >>

 

Find boliger i BRANÄS

Find flere boliger til din skiferie. Husk at du altid kan ændre på datoer og antal personer i felterne øverst.

Find pakkerejse med færge+bolig

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere