Find Pris & Book

Endagstur til Sverige med Stena Line

TA' EN DAG MED HYGGE, SHOPPING OG GODE OPLEVELSER I SVERIGE


Book billet til Göteborg      Book billet til Halmstad

ENDAGSTUR TIL SVERIGE

Tag en tur til Göteborg, hvor der er masser at se og opleve - uanset om det er kunst, arkitektur, musik, historie, design og kunsthåndværk, underholdning – eller endnu bedre, en god kombination af det hele! Ryk en dag ud af kalenderen og brug den på seværdigheder og hygge, gode oplevelser og mulighed for shopping og afslapning – eller måske et besøg i den store forlystelsespark Liseberg.

Eller sejl fra Grenaa til den smukke by Halmstad, hvor smuk natur, skønne strande, hyggeligt byliv og god shopping venter!

Book din billet allerede i dag og glæd dig til en dejlig fridag.

Obs: endagstur muligt i sommerperioden fra 22/6


Er du 16 eller 17 år, og skal du rejse uden dine forældre, SKAL du medbringe en fuldmagt fra dem. Find den her
Bemærk: Benyttes udrejsen ikke bliver hjemrejsen automatisk annulleret.

Tag en fridag i Liseberg

Sug i maven, vind i håret og sjove oplevelser. I Liseberg kan både store og små slå sig løs og nyde en sjov dag med masser af fart og latter. 

Læs mere om Liseberg

Shopping i Göteborg

Oplev lækre specialbutikker, kendte mærkevarer og smukt design - til en god kurs! I Göteborg finder du mange butikker og shoppingcentre.

Læs mere om shopping i Göteborg

Hygge i Göteborg

Lækre caféer og restauranter, skøn shopping til en god kurs og meget mere. Der er masser at se og opleve i den hyggelige by.

Læs mere om Göteborg

Top 10 must-sees!

Der er rigtig mange seværdigheder, forlystelser, shoppingmuligheder og hyggelige steder i Göteborg. Mor dig i Liseberg eller Universeum, oplev museer, tag en tur på kanalerne med Paddan eller shop i Store Saluhallen.

Læs mere her