Find Pris & Book

Færge fra Trelleborg til Sassnitz

Ruten er lukket ned for nu. Vi forventer at genoptage sejlads på denne rute i sommeren 2020

Sassnitz på den smukke Østersø-ø Rügen er helt unik


Sejl til Rügen med Stena Line
Kom billigt til Sassnitz på Rügen

Smukke sandstrande, hvide kridtklinter, dybblå søer og idylliske landsbyer. Rügen bliver af tyskerne betegnet som deres smukkeste ø, og det er vi helt enige i! Med Stena Line kan du sejle fra Trelleborg i Sverige til byen Sassnitz, som er kendt for sine imponerende, gamle villaer og utroligt smukke strandpromenade.

Med Stena Line sejler du billigt til Sassnitz fra Trelleborg i Sverige.

Fra København kan du køre til Trelleborg på kun 55 minutter, og herfra kan du tage med færgen til Sassnitz på Rügen. Sejlturen tager 4 timer og 15 minutter, og på færgen kan du slappe af, nyde den friske havluft og udsigten eller spise et måltid mad i restauranten om bord.

Byer og oplevelser på Rügen
Der er mange spændende byer på Rügen. Besøg f.eks. den gamle UNESCO-listede hansestad, Stralsund, eller den mondæne kurbadsby, Binz.

Du kan udforske Østersøens helt særlige naturscenerier. Tag f.eks. traktortoget ud til Kap Arkona, ”Tysklands Nordkap”, eller snup en sejltur langs kysten og se de imponerende kridtklinter fra søsiden.

Aktiv på Rügen
Cykling, ridning, vandring eller golf. På Rügen finder du mange forskellige aktiviteter, du kan fordrive tiden med - men du kan også bare slappe af og nyde den smukke natur.

Spa og wellness på Rügen
Rügen inviterer dig til at slappe af og lade batterierne op. Det milde klima, den klare luft og det naturlige miljø er velvære for krop og sjæl. Og trænger du til lidt ekstra forkælelse, kan du besøge et af de mere end 30 spa- og sundhedsfaciliteter på øen. Lokale produkter og rav-massage eller healing med  kridt er en del af Rügens særlige spa-behandlinger. 


Færgeoverfart for 2 personer + bil

Pris fra 265,-

Tag på badelandsferie i Tyskland

Vandrutsjebaner, eksotiske planter og masser af sjov for hele familien. Det og meget mere finder du i flere af de skønne badelande på Rügen og i hele Tyskland. Giv ungerne en sjov ferie og tag på hotel eller i hytte nær et af de skønne badelande.  

Priserne på hotel hos os er altid inkl. færge t/r - og du sparer altid 20% på færgen, når du booker hotel og færgeoverfart samtidig!

Find dit badelandsophold

Trelleborg-Sassnitz rutekort
Afgangstider

Information om check in


Afgang Ankomst Varighed Rute

Afgang Ankomst Varighed Rute