Find Pris & Book

Færge fra Holland til England

Hoek van Holland - Harwich


Det er nemt at komme til SydEngland i bil

Kør bare små 665 km fra Kruså til færgen i Holland, hvorfra du sejler til Harwich i England, lige ind mod hjertet af London og Sydengland.

Med Stena Line får du den mest komfortable overfart til England. På vores færgerute fra Holland til England, Hook of Holland – Harwich, har Stena Line to skibe Stena Hollandica og Stena Britannica. Begge færger har mange moderne faciliteter, som gør turen nem og behagelig.

Når du ankommer til England, kan du nyde din bilrejse i f.eks. Sydengland, Cambridge, Colchester, London og Wales. En ting er sikkert, med Stena Line starter din ferie om bord!

Afgangstider
  • Fra september 2021 er det muligt, at rejse som gående passager på fredags afgangene fra Halmstad kl. 08.00 og fra Grenaa kl. 14.10

     

Information om check in


Afgang Ankomst Varighed Rute

Afgang Ankomst Varighed Rute
oplev smukke og anderledes Sydengland
Bilferie i England? Det er nemt med Stena Line

Nu kan du nemt komme på bilferie i England med overfarten Holland-England via byerne Hoek van Holland-Harwich. Bilferie er lig med fleksibilitet og frihed til at tage lige præcis derhen, du har lyst til. Når du har bilen og evt. campingvognen med, er det let at komme rundt til de seværdigheder og byer, du ønsker at besøge i Sydengland eller hele Storbritannien.

En kør-selv-ferie i England byder på mange oplevelser og en smuk natur. Besøg f.eks. de romerske bade i byen Bath, se Canterbury Cathedral eller oplev det næsten subtropiske Cornwall. Der er nok at se på, og det er let at komme rundt, når du har bilen med til det spændende UK.

Sejl fra Holland til England og slap af på færgen
Stena Line sejler to gange i døgnet, og når du tager færgen fra Holland til England kan du være fremme i løbet af bare 6,5 time. Når du kommer om bord på færgen, er tiden din egen, og du kan slappe af. Hvis du tager eftermiddagsafgangen, kan du være i England allerede samme dag, og tager du den sene afgang, kan du få en god nats søvn på færgen og køre i land næste morgen.

Sejlturen fra Holland til England er et rigtigt godt alternativ til den tidligere DFDS overfart Esbjerg-Harwich, som ikke længere eksisterer. Og det kan endda gøres på kortere tid, da der kun er ca. 650 km fra den danske grænse til Hoek van Holland.

Book billetten i dag i venstre side ved at udfylde informationerne og glæd jer til en bilferie med storslåede oplevelser.