Find Pris & Book

Hytter i Trysil

Find boligen til din skiferie i Trysil


trysil

Børnevenligt

Trysilfjell Apartment Hotel får du lejlighed med opholdsstue og køkkenafdeling og 2 soveværelser. De har den perfekte beliggenhed tæt på Trysil Turistcenter ved foden af bjerget og med under 50 m til skiliften får du også ski in/out oplevelsen med. Dejligt nemt for børnefamilierne!

 

Ski afstand :  50 m til transportløjpe/lift 

 

Rækkehusene på Fagertoppen, Fageråsen er også et af børnefamiliernes foretrukne valg. Rækkehusene ligger oppe på bjerget lige ’midt på bakken’ og tæt på skiskole, skiudlejning, butikker og restauranter. Plads til op til 10 personer. 

 

Ski afstand : 100 m til transportløjpe/lift 

 

Langrend og alpin

Hos Fjellro, Trysil Høyfjellscenter får du hyggelige lejligheder i to etager. Lejlighederne ligger meget centralt oppe på bjerget med både lift og langrendsløjper inden for 250 m. Plads til 4-6 personer. 

Ski afstand : 50-250 m til transportløjpe/lift 

 

Hytter

Skurufjellet Hyttegrend byder på enkle hytter beliggende centralt på Trysil Høyfjellscenter oppe på bjerget. Hytterne har forskellig størrelse og er alle med sauna og brændeovn. Plads til 5-36 personer.

 

Ski afstand : 200 m til transportløjpe/lift 

 

Store hytter

Bjønnstua, på Skurufjellet byder på en hytte i nærheden af Trysil Høyfjellscenter med plads til alle. Her får du 10 soveværelser, 22+2 sengepladser, 6 badeværelser, sauna og stor opholdsstue.

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Trysil