Find Pris & Book

Oslo Vinterpark

Alpin, langrend og sjov i sneen - kun 20 min. med bil fra Oslo centrum 


Tag på ski lige i hjertet af Oslo centrum!

Alpin, langrend, slædekørsel og masser af sjov og hygge i sneen! Tag på ski i byen, kun 20 min. fra Oslos centrum med bil.

Oslo Vinterpark (tidligere Tryvann) er det største skianlæg i Oslo-området, og det består af 18 pister og 11 lifter samt en terrænpark, begynder- og børnebakker samt mere udfordrende piste for de øvede og en 6-stols ekspreslift. 

Stedet passer perfekt til en dag i Oslo i forbindelse med et MiniCruise - men du kan sagtens bruge flere dage i sneen eller kombinere turen med hyggelig storbyferie i smukke Oslo.

Med Stena Line sejler du lige til foden af bakken!

Læs mere om Oslo Vinterpark

rabat i Oslo Vinterpark
Spar op til 27% med Stena Line

Den perfekte dag på ski bliver bare endnu mere perfekt - for du kan spare op til 27% på liftkort, når du booker via Stena Line. 

Når du bestiller hos Stena Line, får du en voucher, som du viser i Oslo Vinterpark, og her får du udleveret dit liftkort. For at få rabat på skileje, skal Stena Line rejsebeviset blot fremvises. Rabatten er gældende inden for rejseperioden ved t/r-rejser med udrejse fra Danmark (dvs. mellem ud- og hjemrejsedato på beviset).

Oslo operahuset
Storbyferie i Oslo

Operahuset, Vigelandsparken, Munch Museet eller noget helt fjerde?

Der er masser af ting at se og opleve på en storbyferie i Oslo, også om vinteren!

Tager du på en vinterferie i Oslo, kan du kombinere skiløb i Oslo Vinterpark med sightseeing i storbyen. 

Læs mere om Oslo

Oslo Vinterpark
Mange muligheder for alle

Skiskole for både store og små, udstyr, snowpark og aktiviteter for grupper. I Oslo Vinterpark finder du sjov og udfordringer for alle!

Parken er åben fra midt december til 13. april.

Åbningstider:
Mandag – fredag: 10-22
Lørdag – søndag: 10-17 (Wyller 9-17)

Mere info om åbningstider

skitur til Oslo Vinterpark
Info og priser

Priser på liftkort, når du rejser med Stena Line:


Priser i DKK    1 dag  2 dage
Voksen     245,-     430,-
Junior (7-15)     189,-     355,-
Barn (0-6)       82,-     135,-Liftkortet udleveres på Toppcentret (servicebygningen ved indgangen til anlægget) ved fremvisning af voucher fra Stena Line.

Åbningstider: 

Fra midt december til omkring midt april.

Sådan kommer du derhen: 

Med bil: Se rutebeskrivelse i Google Maps

Til fods/med offentlig transport:

  • Gå (ca. 15 min), eller tag bus nr. 60 til Jernbanetoget. Find T-bane nr. 1 som kører mod Frognerseteren, og stå af ved Voksenkollen 
  • Gå 15 min op til bakken eller tag rutebussen, som stopper lige ved siden af T-banen.

Kort tid bag rattet - mere tid til ferie!

Afslapning, hygge og tid til hinanden. Ferien starter allerede, når du kører om bord. På færgen er tiden din egen, og du kan slappe af med en god bog, nyde et lækkert måltid mad, kigge på det store udvalg i shoppen om bord eller nyde udsigten og den friske havluft fra dækket.

Færgen byder også på underholdning for både store og små om bord - og hvis du har lyst til ekstra selvforkælelse, så kan du nyde et besøg i den store spa om bord. Kort sagt er der alt, hvad hjertet begærer, og der er sjov og aktiviteter, som henvender sig til både børnefamilien, herreturen, venindeturen, firmaturen eller skoleudflugten.