Find Pris & Book

Om Hurdal

I Hurdal Skicenter finder du noget for både store og små - på alle niveauer! Skicentret ligger kun 1 times kørsel fra Oslo, så det er let at komme til!

Alpin
Hurdal Skicenter byder på 11 pister fordelt på 3 lifte samt børnebakker og en kælkebakke. Der er også en helt ny skicross-bakke! Derudover er der en terrænpark med rails, hop og boxes. Der er fine familieløjper, og du kan komme på aftenkørsel 3 aftner i ugen. 

Børnevenlig skiferie i Hurdal
Stedet er ikke stort, men der er meget forskelligt, og det er både trygt og hyggeligt for børnene. Der bliver lagt stor vægt på, at børnene har det godt i Hurdal! Der er en ny børnebakke i år, og en ny børnevarmestue for de 0-5 årige står klar til sæsonstart. Derudover er der børnemenu i restauranten Skistua og vigtigst af alt - familiebakken er vældig børnevenlig, og det er et flot sted at køre, også for de små.

Mad og drikke i Hurdal
Du kan nyde et måltid god mad i Skistua (restauranten) eller tage din egen madpakke med og hygge dig i de fine udeområder. Hver weekend er der gang i grillene mellem 12-15, og du kan grille din egen mad.

Aftenkørsel
Det er helt kart anbefalelsesværdigt at tage en tur på aftenkørsel. Du kan køre tirsdag, onsdag og torsdag helt frem til kl. 20.30.

Langrend i Hurdal
Der er fine muligheder for langrend i Hurdal. Du kan tage liften op til toppen, hvor du kommer direkte til de flotte langrendsløjper i Hurdals smukke skove.

Aktiviteter uden ski
Der er et spillerum med billiard, dart og bordtennis, og i haven kan du spille frisbeegolf.

Udnyt fordelene - sejl om natten

Du kan få endnu mere ski for pengene, hvis du rejser med Stena Line mandag aften. Hver mandag i skisæsonen er der en aftenafgang fra Frederikshavn kl. 18.30, og du kan sove trygt om bord og vågne frisk og udhvilet op i Oslo næste morgen, hvor færgen er i havn kl. 7.30. Herfra er der kun en times kørsel til Hurdal Skicenter, og på den måde er du hurtigt fremme og kan komme på skiene allerede fra om formiddagen! Læs mere om fordelene