Find Pris & Book

Om Hurdal

I Hurdal Skicenter finder du noget for både store og små - på alle niveauer! Skicentret ligger kun 4 times kørsel fra Göteborg, så det er let at komme til!

Alpin
Hurdal Skicenter byder på 11 pister fordelt på 3 lifte samt børnebakker og en kælkebakke. Der er også en helt ny skicross-bakke! Derudover er der en terrænpark med rails, hop og boxes. Der er fine familieløjper, og du kan komme på aftenkørsel 3 aftner i ugen. 

Børnevenlig skiferie i Hurdal
Stedet er ikke stort, men der er meget forskelligt, og det er både trygt og hyggeligt for børnene. Der bliver lagt stor vægt på, at børnene har det godt i Hurdal! Der er en ny børnebakke i år, og en ny børnevarmestue for de 0-5 årige står klar til sæsonstart. Derudover er der børnemenu i restauranten Skistua og vigtigst af alt - familiebakken er vældig børnevenlig, og det er et flot sted at køre, også for de små.

Mad og drikke i Hurdal
Du kan nyde et måltid god mad i Skistua (restauranten) eller tage din egen madpakke med og hygge dig i de fine udeområder. Hver weekend er der gang i grillene mellem 12-15, og du kan grille din egen mad.

Aftenkørsel
Det er helt kart anbefalelsesværdigt at tage en tur på aftenkørsel. Du kan køre tirsdag, onsdag og torsdag helt frem til kl. 20.30.

Langrend i Hurdal
Der er fine muligheder for langrend i Hurdal. Du kan tage liften op til toppen, hvor du kommer direkte til de flotte langrendsløjper i Hurdals smukke skove.

Aktiviteter uden ski
Der er et spillerum med billiard, dart og bordtennis, og i haven kan du spille frisbeegolf.

Med Stena Line får du unikke fordele, så du kan arrangere lige præcis den skiferie, som passer til dine behov.