Find Pris & Book

Hytter i Hemsedaæ

Find boligen, der passer til din skiferie


skiferie for hele flokken i store hytter i hemsedal

Ski in/out

Bo med ski in/out i Hemsedal i lyse hytter med hyggelig indretning. I Veslestølen får du hytter i to plan, med soverum og bad på begge etager. Plads til 12 personer.

 

Du kan også bo i Alpin Lodge i lækre lejligheder med den smukkeste panorama-udsigt. Her får du ski in/out til lifter og børneområdet. Du er tæt på det hele og i samme bygning finder du både butikker, skiudlejning, bar og restaurant. Plads til 14 personer.

 

Ski afstand : Ski in/ski out

 

Hytter - husdyr tilladt 

Hagabu hytterne ligger i Hemsedal skicenter, og her får du 6+2 sengepladser i 3 soverum. Veludstyret køkken og sauna - og husdyr er tilladt.

 

Ski afstand : 850 m. til transportløjpe/lift

 

Store hytter

Rejser du med hele familien eller som en stor gruppe, kan du vælge at bo i en af de store hytter i Storelia. Her får du en rustik, moderne hytte med plads til 36 personer. Sengesæt med opredte senge og slutrengøring er inkluderet, så I kan koncentrere jer om at nyde skiferien.

 

Afterski i Hemsedal – populært for unge

Staven Apartment er velbesøgt af unge i weekenderne og helligdage, såsom påske og nytår, og der er godt gang i festen til afterski i disse perioder. Slutrengøring er inkluderet. Lejlighederne er velegnede til familier søn-fre. Plads til 4-6 personer

Ski afstand : 150-300 m. til transportløjpe/lift

 

Alpin Apartment byder også på populære lejligheder tæt på de bedste afterski-steder. Sengesæt og slutrengøring er inkluderet. Plads til 4-10 personer. 


Ski afstand : 50-600 m. til transportløjpe/lift

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Hemsedal