Find Pris & Book

Hytter i Hemsedal

Find boligen, der passer til din skiferie


Skiferie i Hemsedal

Ski in/out

Bo med ski in/out i Hemsedal i lyse hytter med hyggelig indretning. I Veslestølen får du dobbelthytter i to plan, med soverum og bad på begge etager. Plads til 12 personer og med pejs og sauna. Hytterne har flot udsigt over Hemsedal Skicenter, og ligger lige ved siden af Turistløypa (løjpe 11). 

 

Du kan også bo i Alpin Lodge i lækre lejligheder med den smukkeste panorama-udsigt. Her får du ski in/out til lifter og børneområdet. Du er tæt på det hele og i samme bygning finder du både butikker, skiudlejning, bar og restaurant. Plads til 8-14 personer. Lejlighederne er rummelige og er udstyret med det, der skal bruges for at gøre ferien så behagelig som muligt, og opredte senge og slutrengøring er inkluderet i prisen. Her er du desuden tæt på købmand, sportsbutik, bar og restaurant.

 

Ski afstand : Ski in/ski out

 

Hytter - husdyr tilladt 

Hagabu hytterne ligger i Hemsedal skicenter, og her får du 6+2 sengepladser i 3 soverum. Veludstyret køkken og sauna - og husdyr er tilladt.

 

Ski afstand : 850 m. til transportløjpe/lift

 

Store hytter

Rejser du med hele familien eller som en stor gruppe, kan du vælge at bo i en af de store hytter i Storelia. Her får du en rustik, moderne hytte med plads til 36 personer. Sengesæt med opredte senge og slutrengøring er inkluderet, så I kan koncentrere jer om at nyde skiferien.

 

Afterski i Hemsedal – populært for unge

Staven Apartment er velbesøgt af unge i weekenderne og helligdage, såsom påske og nytår, og der er godt gang i festen til afterski i disse perioder. Slutrengøring er inkluderet. Lejlighederne er velegnede til familier søn-fre. Plads til 4-6 personer

Ski afstand : 150-300 m. til transportløjpe/lift

 

Alpin Apartment byder også på populære lejligheder tæt på de bedste afterski-steder. Sengesæt og slutrengøring er inkluderet. Plads til 4-10 personer. 


Ski afstand : 50-600 m. til transportløjpe/lift

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Hemsedal