Find Pris & Book

Nesbyen i Hallingdal

ET VINTEREVENTYR I HALLINGDAL

 Nesbyen i Hallingdal


Nesbyen

I et vintereventyr midt i hjertet af Hallingdal, finder du landsbyen Nesbyen, ca. 150 km fra Oslo og 240 km fra Bergen. Nesbyen har et fantastisk fjeld, og her er mange og flotte udgangspunkter for langrend. Den store variation på løjpenettet, gør Nesbyen til et eldorado for langrendsløbere - et omfattende løjpenet med hele 456 km præparerede løjper i højsæsonen. Dette giver mulighed for flotte og uforglemmelige naturoplevelser, både for familier med KvikkLunch-pauser, eller for de mere seje, som ønsker at bestige de mange fjelltopper. Nystølen er det mest kendte udgangspunkt for langrend. ”Den Gule Runden” er tidligere blevet kåret til Norges bedste langrendsløjpe og fra Nystølkroken Kafè er langrendsløjperne kan du altid regne med at sporene er nypræparerede og klar til tur. 

Nesbyen Alpinsenter giver aktive feriedage med udfordringer til hele familien, fem lifte, 11 piste med forskellige sværhedsgrader. Eget børneområde og en række nedfarter for de mere øvede skiløbere, med brede carvingpiste og sorte «off piste». Ca. 1300m sammenhængende terrænpark for jibbing og snowboard, vil give udfordringer for de fleste, eller du kan også bare se på. Kort afstand til Langedrag Naturpark. Nesbyen centrum kan tilbyde langrendsløb på lysløjpe og et hyggeligt indkøbscenter. Fine overnatnings muligheder både i centrum og på fjeldet.

Læs mere og book:
Nesbyen turistkontor: Tlf. +47 32 07 01 70 •  info@nesbyen.no • www.nesbyen.no 

Ranten hotell, ægte norsk naturoplevelse med hyggelig atmosfære. 

Ranten Hotel ligger på Myking, 1000moh. og 20km vest for Nesbyen i Hallingdal. 
Her kan børne boltre sig på kælkebakken, eller hele familien kan tage på en naturskøn langrendstur i skovterræn og på brede vidder. Her kan du også leje kælk og spartstøtting. Velværet er også en luksus, du kan give dig selv på Ranten Hotell. Vi har et stort svømmebasseng med 27 grader varmt vand og eget børnebassin. I badeafdelingen er der også saunaer, og mulighed for relax.

Ranten Hotell ligger kun 20 km fra Nesbyen Alpinsenter, der har velpræparerede piste i alle sværhedsgrader. Her er også eget børneområde og to parker med jibbing og snowboard. Ønsker du spændende aktiviteter uden ski, så kan iv anbefale en udflugt til Langedrag Naturpark (27km),  eller til Vassfaret Bjørnepark som ligger i en afstand af 53 km.


Læs mere om Ranten hotell her


Booking Rantenn hotell nu - klik her