Find Pris & Book

Liapark - Liatoppen Fjellstove

Storslået utsigt og velpræparerede langrendsløjper lige uden for døren!

 Liatoppen i Hallingdal


Liapark

Liapark ligger lige ved siden af Liatoppen Skisenter, som ligger ca 10 km fra Ål centrum. Med storslået utsigt og vel præparerede langrends løjper lige uden for døren, med alt fra 9km lysløjpe til løjper ind over mod højfjeldet. Ål Skisenter ligger ca 12 km fra Liapark.


Liapark åbnede dørene i påsken 2014, og har hytter i alle størrelser og prisklasser. Hytterne er lokalproduktion, og har en meget høj standard. Udover overnatning tilbyder Liapark også bespisning for både træningshold og virksomheder, sammen med vore samarbejdspartnere.


Liapark har hele tiden fokus på at forbedre aktiviteterne og naturen som omgiver Fjeldparken. Vi kan også tilbyde et bredt spekter af skræddersyet oplæg, det gælder både til idrætshold, virksomheder og private gæster.

 

Læs mere og book:
www.liapark.no Liatoppen Fjellstove

I samme område ligger også Liatoppen Fjellstove. På fjellstuen findes der spændende aktiviteter som sport stacking, shuffleboard, bordcurling, billard, bordtennis og airhockey. Hyggelige opholdsrum i ”Hallingstil” med god plads. Enkelte uger er der underholdning, og aktiviteter for børnene i skoleferien.
 

Stedet er kendt for traditions og smagfuld norsk mad, hyggelig atmosfære og top service i over 50 år. Vinteren 2015 vil Fjellstuen have åbent i begrænsede perioder. Se www.liatoppen.no for priser og nærmere information og åbningstider. Til grupper kan vi lave pakker som inkludere både trandsport, aktiviteter, underholdning, ophold og forplejning.

 

Læs mere og book:
www.liatoppen.no