Find Pris & Book

Gol i Hallingdal

Du kan også opleve vinterdrømmen!

Gol i Hallingdal


Drømmer du om flot hvid sne, så langt som øjet rækker? Vil du spænde skiene på, og tage en tur du på de nypræparerede langrendsløjper? Eller måske du har mere lyst til at mærke farten på de alpine piste?  Uanset hvad, så er der mange muligheder at vælge imellem, hvis du vælger at tilbringe dine vinter fridage i Gol og på Golsfjellet.  

Ønsker du at kombinere shopping og slalom skiløb, så finder du udover butikkerne i Gol, også Hallingdals længste alpinbakker på Gol Skipark, med hele 3.800 meter, og en fantastisk udsigt over Fjellheimen. På Golsfjellet finder du også både Storefjell Ski- og kælkebakke, og Golsfjellet Alpinsenter i Bualie.  Skicentrene er også gode udgangspunkter for langrendsture. Her er der mere end 250 km velpræparerede løjper i småkuperet og familievenligt terræn. Det varierede terræn, den uberørte vilde natur, og det let tilgængelige løjpenet med åbne grillhytter og serveringssteder, gør at alle kan finde sit eget lille paradis her. 

Uanset om du tager på langrendsturen for at nyde appelsinen i solen, eller ønsker en god træningstur, så har Gol og Golsfjellet langrendsløjper, som passer til dig. Der er mange forskellige muligheder for overnatning, både hotel, lejlighed eller hytte. Er du ikke til skiløb hver dag, findes der også mange andre tilbud.

Læs mere og book:
www.golinfo.no