Find Pris & Book

Hafjell Skiskole

Veluddannede instruktører og udgangspunkt i dine mål og ønsker:
Sne og ski er deres passion! 


Hafjell skiskole: Sne og ski er deres passion

I Hafjell Skiskole er det sne og ski, som er deres passion. Den vil de gerne dele med deres kunder og give dem den allerbedste oplevelse på ski - ud fra kundens mål og ønsker.

Putte og Camilla Gottlieb, som ejer og driver skiskolen, har arbejdet over 30 år ude på fjeldet med skiskole og uddannelse af skiinstruktører, og de bringer al deres erfaring med ind i skiskolen. Alle instruktører er veluddannede og får derudover uddannelse to aftener om ugen under hele skisæsonen.

Deres instruktører spørger ind til kundens mål og ønsker og starter ud fra kundens egen erfaring på ski. I Hafjell Skiskole er tillid og ansvar utrolig vigtigt. Derfor vælger de nøje terræn og øvelser ud fra kundens alder og færdigheder. De tilbyder gruppe- og privatundervisning for børn, unge og voksen i alpint, snowboard, langrend og parkkørsel.

I Hafjell er der noget for alle - børn, unge, voksne - alle niveauer og alle typer af skiløb.

10% rabat, når du rejse med Stena Line
Du kan enten bestille på destinationen, når du kommer derop og få 10% rabat, eller du kan booke online (og sikre dig en plads) og vise rejsebekræftelsen ved ankomst, så får du pengene svarende til de 10% tilbage.

Book skiskole og få 10% rabat!

En skiskole præcis til dig og dit behov!

På Hafjell Skiskole er der noget for alle - uanset hvad dit behov er:


Følg ovenstående links for at læse mere!

 

Vil du finde jeres skiophold nu, så følg dette link: Hafjell