Find Pris & Book

Hytter i Hafjell

Find boligen, der passer til din skiferie


hafjell sembo

Ski in/out

Når du vælger lejligheder i Alpin Apartments Solsiden, får du en super placering lige ved skibakken og familieløyperne og med en dejlig udsigt over Hafjell Alpincenter. Der er ski in/out og du kan suse ud på pisten lige fra døren. Med børneområdet som den nærmeste nabo, er de det helt perfekte valg for børnefamilier! Plads til 4-12 personer. 

 

Med Alpin Apartments Sørlia får du Norges første udlejningsboliger med miljøprofil. Her er alpincenteret din nærmeste nabo, og der er ikke mere end 50 m hen til den nærmeste lift. Alt efter hvilken lejlighed du vælger, er der plads til 4-12 personer. 

 

Ski afstand : ski in/out

 

Tæt på børnepisten

I Hafjell Alpinlandsby bor du i lejligheder med en helt central beliggenhed lige ved foden af bjerget og tæt på Hafjell Alpincenter og kun 50 m til børnepisterne. Plads til 4 personer. 

 

Ski afstand : 50 meter til transportløjpe/lift 

 

Helpension

Brug alle dine kræfter på pisten, og nyd der er sørget for mad og drikke med helpension på Hafjell Hotel. Der er kun 700 m. til Hafjell Alpincenter og der kører gratis skibus til og fra skicentret. Her får du et hyggeligt familiehotel med dobbelt- og familieværelser.

 

Ski afstand : 700 meter til transportløjpe/lift 

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Hafjell