Find Pris & Book

Hafjell skiferie


skiferie for hele familien i Hafjell
Skiferie i Hafjell er Børnevenligt, alsidigt og tilgængeligt

I Hafjell, blot et kvarters kørsel fra Lillehammer, ligger et af Norges største og mest alsidige skianlæg. Hafjell alpincenter er en snesikker familiefavorit, hvor du finder skiløb for alle niveauer. Du kommer let til Hafjell fra Oslo via motorvejen E6, og efter blot 2 timers kørsel er du fremme ved sneparadiset, som består af tre familieområder, hvor leg på ski og forskellige aktiviteter for børnene er i fokus.

Gondolen i Hafjell tager dig let til toppen, hvorfra du både kan nyde den fantastiske udsigt og de flotte pister ned ad fjeldet.

I sæson 17/18 får Hafjell en ny piste og en meget lang skitunnel, som skal gå under Olympiabakken, så du lettere kan bruge sydsiden - og de aktive på Olympiabakken kan køre uforstyrret. Derudover udvides aftenkørslen med en ekstra time - så nu kan du køre helt til kl. 20! Er du til off-piste skiløb vil du også kunne glæde dig over, at der tyndes ud i skoven i Hafjell, så der er mulighed for endnu mere off-piste kørsel.

Læs mere >>

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du bestiller færge + ophold samtidig
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere