Find Pris & Book

Hafjell skiferie


skiferie for hele familien i Hafjell
Skiferie i Hafjell er Børnevenligt, alsidigt og tilgængeligt

I Hafjell, blot et kvarters kørsel fra Lillehammer, ligger et af Norges største og mest alsidige skianlæg. Hafjell alpincenter er en snesikker familiefavorit, hvor du finder skiløb for alle niveauer. Du kommer let til Hafjell fra Oslo via motorvejen E6, og efter blot 2 timers kørsel er du fremme ved sneparadiset, som består af tre familieområder, hvor leg på ski og forskellige aktiviteter for børnene er i fokus.

Gondolen i Hafjell tager dig let til toppen, hvorfra du både kan nyde den fantastiske udsigt og de flotte pister ned ad fjeldet.

I Hafjell finder du 3 forskellige børneområder: KIDS Knerten, som ligger centralt ved dalen og er det perfekte sted for nybegyndere, KIDS Mosetertoppen, som ligger ved gondol-afstigningen på toppen og KIDS Gaia, som er et nyt familieområde ved Gaiastova.

Læs mere >>

rabat i Hafjell
Hafjell: rabatter 2018/2019

OP TIL 40% rabat på liftkort!*

Efter du har bestil din bolig og betalt din skiferie, får du tilsendt et link til bestilling af liftkort med rabat.

Mere information om liftkortsrabatter og forhåndsbooking findes på dit rejsebevis, som du kan downloade, når du har betalt for din booking.

OBS! Liftkort skal bookes senest 3 uger før ankomst

*+ tilkøb af Axess Card, som koster NOK 75. (Gælder også børn 0-6 år)

Kids i Hafjell - rabat
Hafjell Kids-rabat 0-6 år

Kids skiuger i Hafjell, kun NOK 99,-

I Hafjell er det de mindre børn, der er i fokus. For bare kr. 99,- får børn til og med 6 år liftkort, skileje, familierabat, gave og aktiviteter.

Tilbuddet gælder mandag til fredag i følgende uger: 2-5 (bestillingsfrist 1/11-2018) og 10-15 (bestillingsfrist 1/2-2019)

Tilbuddet gælder på disse boliger og bestilles ved at kontakte Hafjell direkte på tlf +(47) 61 24 90 00 eller booking@hafjellkvitfjell.no

Kids Skiuger 0-6 år - det får I 

  • 5 dages liftkort 
  • 5 dages skileje 
  • 10% familierabat på skileje til en i familien
  • 10% familierabat på frokost
  • 10% på privat skitime ved bestilling af skiskole 
  • Gave 
  • Børneaktiviteter
  • Kids-pass med voucherhæfte


Kun NOK 99,-

Tilbuddet gælder på disse boliger

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere