Find Pris & Book

Om Beitostølen


skiferie i hyggelige Beitostølen i Norge

Når højfjeldssolen skinner over Jotunheimens smukke tinder ved Beitostølen alpint, så bliver selv de mest berejste skiturister imponerede. Og når skiene første gang rammer den fine pulversne, er man solgt!

 

Beitostølen alpint
Områdets to skicentre har forskellige profiler. Det ene, der ligger centralt i byen, er primært for børn, begyndere og lidt øvede. Her er skiskole, lysløjpe, skiudlejning og liftkortsalg.

Alpincentret ligger udenfor byen og her venter de svære piste, pukler og offpiste. Det er også her snowboarderne boltrer sig. Aftenski har åbent tirsdag og torsdag.

Beitostølen langrend
Med i alt 320 km langrendsløjper, 280 km er præparerede, er Beitostølen ski oplagt for langrendsentusiaster. Nordpå er der udsigt til fjeldtoppene på Jotunheimen, i skoven løber smukke ruter og i byen findes 6 km lysløjper der holder åbent også om aftenen.

Kælk på Beitostølen alpint
Prøv en ægte Beitostølen specialitet:
Kælkeræs ned ad den snørklede kælkepiste, en helt speciel og ganske underholdende oplevelse.

Det' for børn på Beitostølen alpint
Ved Bergojordet findes et ski legeland hvor ungerne lærer kunsten at stå på ski gennem leg. Skiskolen tager selv de mindste børn med i bakkerne, med mindre der er specielle ønsker.

 

Snow Park

Fun Parken ligger i området ved Ola-Expressen og har 15 rails i forskellige sværhedsgrader samt flere hop - herunder 2 store.

Beitostølen
Beitostølen er en af Norges mest kompakte feriedestinationer. Afstandene er små. Gæsterne kan gå rundt til alle aktiviteter. Placeret 900 meter over havet er Beitostølen den højest beliggende skidestination i Norge

- Det giver et par ekstra minusgrader. Vi er som køledisken i supermarkedet. Vores snegaranti står ikke bare på papiret. Den findes i sneen, fastslår direktøren på Beitostølen Resort.

Vælger du at rejse til Beitostølen på skiferie, er der stor sandsynlighed for, at du får en ekstra god service. Direktøren har nemlig skrevet bogen ”Kunden er Chefen”. En titel, han selv tager meget seriøst.

- Har kunden det godt, går din forretning godt. På Beitostølen gøres der meget ud af at lære alle medarbejdere, hvordan det er de små marginaler, der er afgørende for, om gæsterne er tilfredse med opholdet.

Alpint opfylder Beitostølen især de behov, som nybegyndere og familier har. Kræver du sorte løjper, fart og spænding, ligger Raudalen blot 15 minutters kørsel i skibus fra Beitostølen. Dit liftkort gælder også her.

Langrendsløbere kan vælge mellem 320 kilometer løjper i enten fjeldet eller skoven. Beitostølen regnes som et af Norges bedste steder, når det gælder langrend. Hvert andet år kommer verdens bedste langrendsløbere og skiskytter til Beitostølen for at deltage i World Cup.