Find Pris & Book

Skiferie i Norge

Bestil din skiferie i Norge - book nu og få de bedste ski-hytter lige ud til pisten!Populære destinationer til skiferie i Norge: Se oversigtskort  


Skidestinationerspinner
Skiferie i Norge

skiferie i norgeLækre hytter, fantastisk sne og hygge med dem, du holder af. Mærk suset fra pisterne, hør lyden af skiene, der glider over den nyfaldne sne og slap derefter af i hyggelige omgivelser efter en sjov dag med masser af frisk luft og aktivitet for alle – uanset niveau.

Når du holder skiferie i Norge, er kvaliteten i top. Du har et stort udvalg i fjeldene samt de bedste priser på færge og hytter – og med Stena Lines snegaranti kan du trygt bestille ferien hos os. I Norge har mange hytter og lejligheder ski in/ ski out, og det betyder, at du slipper for at bruge tid og kræfter på at komme hen til skibakken – du kan bare tage skiene på, og så er du klar!

Hvorfor skiferie i Norge?

ski for alleI Norge er der fokus på familien, og de mange varierede pister i forskellige sværhedsgrader gør det attraktivt for både børn, nybegyndere og øvede at tage sammen på skiferie.

Norge er bare en sejltur væk, og med Stena Line kan du sejle lige ind i hjertet af Oslo, hvorfra du let kommer til din skiferie-destination. F.eks. ligger Norefjell bare 110 km fra Oslo, og vejene til populære skiferie-destinationer som Trysil og Hafjell er også gode fra Oslo, så du slipper for mange timer i bilen i forhold til at køre sydpå.

Den norske kurs er historisk lav, og du får derfor mere for dine penge nu end du tidligere har gjort - dermed bliver det i praksis billigere at leve og købe liftkort end tidligere.

FORDELE

smuk skiudsigtUanset om du er gammel eller ung, nybegynder eller øvet, skal på tur med familien, vennerne eller måske din arbejdsplads, så har Norge en ski-destination og en skiferie, der passer til jeres behov og pengepung. Du kan vælge at bo i luksushytter eller på hoteller med helpension eller vælge en mere enkelt løsning, hvor du selv står for husholdningen.

I Norge ligger mange boliger helt tæt på pisterne, så du bare kan åbne døren, tage skiene på – og så er du ude i skiterrænnet.

Transport med færge VIA SVERIGE

sne og sol i norgeStena Line sejler dig fra Frederikshavn til Göteborg, hvorfra du let kommer til din ski-destination. På færgen er tiden din egen, og du kan slappe af, mens vi sørger for, at du kommer let og sikkert på skiferie.

På færgen er der mulighed for at nyde et lækkert måltid mad i en af restauranterne, shoppe i butikken om bord og hygge dig med vennerne og familien. Fra Göteborg er der god vejforbindelser til Oslo og videre til skidestinationerne i nord- og øst-Norge.

Du får også prisgaranti med Stena Line. Når du bestiller overnatning og færge samtidig, giver vi dig altid 20% rabat på færgen - derfor er det billigst at booke samlet hos Stena Line.   

BØRNEVENLIGT

ski og hygge i norgeDer er rigtig mange gode grunde til at tage på skiferie i Norge. Det er børnevenligt samtidig med, at der er udfordringer til selv de øvede skiløbere, det er hyggeligt, samtidig med, at der er mange muligheder og det er kun en sejltur væk, så du slipper for mange timer bag rattet på vej til din skiferie.

 

Alpinski

alpin med venner Norge har mange forskellige skidestinationer, som alle byder på mange varierede pister og smukt landskal. Prøv f.eks. kræfter med de mange populære pister i Trysil, tag udfordringen op og prøv verdensmesterskabspisten på Kvitfjell, hvor verdensmesterskaberne afholdes eller tag på puddersne eventyr i Hafjell. Der er masser af udfordringer og ikke mindst et flot landskab i Norge.

I Norge er der mange muligheder for at lære nyt på ski. Alle skisportsteder har op til flere skiskoler for både børn, nybegyndere og for de øvede, der lige skal have pudset færdighederne af. Der arbejder mange gode og erfarne skiinstruktører i Norge, som er gode til at lære danskerne at stå på ski.

langrendski

mange pister Norge byder på smukt og varieret natur, og der er gode muligheder for flot langrend, hvis du har lyst til god motion i den flotte natur. Langrendsskiløb i Norge er let, da der er mange præparerede langrendsløjper, der tager dig ud i naturen, og mange af løjperne er endda oplyste, så du kan tage dig en tur tidligt om morgenen og nyde solopgangen eller om aftenen, når skumringen falder på. Du kan f.eks. tage på skiferie til Geilo og stå på langrendsski i nationalparken Hardangervidda, som også kaldes ”Norges tag”. Her kan du opleve den smukke natur på de mange 100 kms langrendsløjper. Også Skeikampen byder på kilometervis af langrendsmuligheder, hvor du kan nyde den friske luft og komme helt tæt på naturen.

Skiferie i Norge med børn

skiferie med børn En af de bedste grunde til at holde skiferie i Norge er, at der er virkelig mange børnevenlige skiferier. På de fleste ski-destinationer ligger nedfarterne således, at de alle mødes i dalen. På den måde kan hele familien stå på ski i det samme område, på forskellige bakker med forskellige niveauer og alle mødes i dalen og holde en velfortjent pause sammen.

Der er tænkt på børnene alle steder. Der er udendørs legepladser, hvor børnene kan boltre sig og lege, flere steder har børnepasningsmuligheder og masser af aktiviteter og sjov for børnene. F.eks. underholder snemanden Valle børnene i Trysil og Hemsedal, og andre steder har de andre sjove figurer, som børnene er vilde med, og som tager børnene med på oplevelser i sneen.

Mange ski-destinationer i Norge har også badeland, legeland og andre aktiviteter, hvor børnene og deres forældre kan hygge sig, hvis de trænger til en pause fra skiløbet.

I Norge er der masser af børnebakker og områder for børn. De fleste steder er der rullebånd, som gør det let for børnene at komme op på bakkerne og få meget ud af deres skiferie. Sidst men ikke mindst, så får børn op til 6 år gratis liftkort, hvis de bærer hjelm på vores destinationer i Norge.

Andre aktiviteter på vinterferien

hygge på ski Også uden ski under fødderne er der meget at foretage sig på en skiferie i Norge. Prøv f.eks. scootersafari i Skeikampen, kørsel med hundeslæde i Geilo, kom tæt på ulvene i Langedrag Naturpark ved den hyggelige og intime ski-destination Uvdal, tag i badeland i Trysil eller prøv den olympiske bobslædebane i Hafjell. Alle skisportsteder har flere restauranter, caféer og steder, hvor du kan nyde et måltid mad eller en dampende kop varm kakao, når du skal have varmen og en pause fra skiløbet. Der er indkøbsmuligheder på alle destinationer. Der er desuden mange aktiviteter for børn de fleste steder med legepladser og sjove figurer, som børnene vil elske.

Bestilling

afslapning på skiferien Med Stena Line er det let at bestille din skiferie i Norge. Du kan blive inspireret af de mange tilbud her på siden og booker let din skiferie ved at følge linket til bookingen. Hvis du har brug for hjælp kan du til enhver tid ringe til vores callcenter på +4596200200, som sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne. Du sparer dog bookingsgebyret ved selv at foretage bestillingen online. Når du bestiller opholdet og færgebilletterne samlet, så får du 20 % rabat på færgebilletterne - og det betyder, at du får den laveste pris. Det er vi så sikre på, at du vi giver dig Prisgaranti.

RabatTER

alpin skiløb Lækker nyfalden sne, fart over feltet og hygge ved kaminen i hytten om aftenen. Hvad er bedre end en skiferie? Det skulle da lige være en skiferie med rabat!

Du kan let finde den skiferie, der passer til dine og din families eller dine venners behov – og tilmed få rabat på liftkort, skileje, skiskole eller ophold. Turen begynder allerede, når du har booket din ferie, for så har du noget at se frem til i den mørke tid.

Bo godt

liftkort og rabatter I Norge bor du typisk godt i enten hyggelige hytter, lejligheder eller på hotel. Mange hytter har pejs og sauna og ideelle muligheder for at få tørret dit tøj og varmet dine skistøvler og opbevaret dine ski, når du er i hytten. At bo på skiferie i Norge er ægte norsk hygge, og der er de perfekte rammer for, at du kan hygge dig med familien eller vennerne, også når du ikke er på pisterne.

I Norge er det en gammel tradition, at man har en hytte på fjeldet, hvor man kan koble af, nyde samværet med familien, få nogle gode naturoplevelser og lade sine batterier op. Nordmændene selv kalder den specielle følelse, de har i deres skihytte for ’hytteglæde’. Denne tradition vil nordmændene gerne give danskerne del i, og du kan nyde godt af den norske hytteglæde på de fleste ski-destinationer i Norge. Så kig godt på billederne og beskrivelserne af hytterne og overvej hvilken der vil give jer den bedste oplevelse på ferien.