Find Pris & Book

Skeikampen skiferie

Skiferie i smukke, snesikre Skeikampen


Perfekt til både alpin og langrend

Skeikampen er et stærkt område, hvis du ønsker en skiferie, hvor der både er langrend og alpint på programmet. Fjeldets iøjnefaldende fremspring giver Skeikampen sit helt eget særpræg.

En god kombination af alpint skiløb og langrend gør snesikre Skeikampen til et populært feriemål, hvor du finder forskellige boliger til enhver pengepung med perfekt beliggenhed.

Alpint er der 21 varierede nedfarter og 11 lifte. Stabile skiløbere og nybegyndere er den primære målgruppe. Når du køber liftkort i Skeikampen, gælder det desuden også i Kvitfjell, Hafjell, Gålå og Sjusjøen – så hvis du har lyst og mod på flere og nye bakker, så er det bare at komme af sted ud til pisterne! 

Find boligen til din skiferie. Husk at du altid kan ændre på datoer og antal personer i felterne øverst.

Find pakkerejse med færge+bolig Find bolig og læs mere på skeikampenbooking.no

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere