Find priser

Snegaranti - sikkerhed for sne på skiferien!

Der skal være sne på skiferien ellers er der ikke meget sjov ved det. Derfor tilbyder vi Snegaranti!

Ved hver destination oplyses det, hvad vi minimum garanterer af antal åbne alpinpiste og langrendsløjper først og sidst på sæsonen. I januar, februar og marts er alle løjper og piste som hovedregel åbne.

 Snegaranti opfyldt
 Snegaranti ikke opfyldt


Snegarantien gælder kun for destinationer som beskrevet individuelt ved hver destination - klik på destinationens navn for at komme til siden og kig efter fanen med Snegaranti.

Bestilleren af en ferie med snegaranti er selv forpligtet til 48 timer før anført rådighedstidspunkt af ferieboligen, at kontrollere om Stena Line har udløst Snegarantien enten på denne side eller på telefon 96 200 200 - tast 2. 

Udløser Stena Line snegarantien, hvilket sker senest 48 timer før anført rådighedstidspunkt af ferieboligen, tilbydes et nyt feriearrangement (hvis muligt), eller tilbagebetaling af hele feriens pris. Ønskes et dyrere arrangement, betales merprisen af gæsten.

Stena Line får dagligt snemeldinger fra feriestederne, men garanterer ikke for sneens kvalitet (f.eks. isede løjper og nedfarter) eller for sværhedsgraden af de åbne nedfarter og løjper i terrænet. Den aktuelle snesituation eller det aktuelle antal åbne nedfarter på destinationen kan ikke tages som et udtryk for at Snegarantien udløses eller ej.
Stena Line tager forbehold for ændringer i vejret i løbet af opholdet, hvorfor refundering eller flytning ikke kan finde sted.

GOD SKIFERIE!