Find Pris & Book

Skiferie for hele familien

Sjovt for børn og voksne


skiferie i Norge og Sverige
Glæd familien med en hyggelig skiferie

Skiferie skal være en sjov oplevelse for alle, og når du har fundet den perfekte, børnevenlige destination, kan det kun blive en god ferie. I Norge og Sverige er der mange gode destinationer med både børnevenlige pister, hvor de kan boltre sig - og har du lyst til selv at prøve kræfter med de stejle, sorte pister, kan du tage en tur for dig selv, når ungerne er på skiskole.

Planlæg ferien i god tid
Det kan godt betale sig at booke skiferien tidligt, for så er du sikker på, at du kan finde de bedste hytter og få gode priser. Booker du tidligt, har du også god tid til at planlægge og finde ud af alle detaljer omkring jeres ferie, og hvad I skal have med på turen.

Lær børnene om glæden ved skiløb
Børn elsker at lege og hygge sig i sneen, og for dem er skiløb en leg. I skiskolen er der guider, som har et helt specielt tag på børnene og de kan hurtigt lære dem at være trygge ved bakkerne. De små lærer hurtigt, hvordan de skal suse ned over pisterne, og det er helt utroligt, så gode, de kan blive, selv når de er helt små! 

Mød SkiStars Valle i Norge og Sverige
På alle SkiStars destinationer kan børnene møde maskotten Valle, som elsker at lege med sine venner - og i udvalgte uger får børn op til 6 år gratis skiskole, liftkort og skileje! 

Børnevenlig skiferie i Norge og Sverige
Når du tager på skiferie i Norge og Sverige er der gode faciliteter børnefamilierne: Legepladser, skiskoler med nordiske instruktører, børnevenlige spisesteder og ikke mindst hyggelige hytter lige ud til pisten, så du slipper for at slæbe børn og ski.

Sov godt på færgen på hjemturen
Rejser du med Stena Line og sejler via Oslo hjem, har I en kahyt, og børnene kan sove trygt hele vejen hjem. Det er hyggeligt for hele familien at sove sammen og vågne op, når I er næsten hjemme - og der er kort tid i bilen, når I tager færgen til og fra skiferien.

Mini-skiferie med gutterne?

Lyst til fart, hygge og sjov med gutterne? Tag på et SkiCruise til Norefjell med en dag på ski eller på QuickSki til Hafjell med 2 dages sjovt skiløb. Du kan sagtens tage en tur for dig selv, når det kun er et par dage. Tag vennerne med og ha' det sjovt!