Find Pris & Book

Oplevelser for alle på skiferie

Inviter børn og børnebørn med på en hyggelig skiferie


tag på skiferie med børnebørnene
Inviter børn og børnebørn med på skiferie

Sjov og hygge i sneen. Skiferie er mere end skiløb og stejle pister. Det er snemandsbygning, kælketure, udflugt med hundeslæde og frem for alt hygge med børn og voksne og gode oplevelser med dem, du holder af.

Giv dine børnebørn en god oplevelse
Børn elsker at lege og hygge sig i sneen, og for dem er skiløb en leg. I skiskolen er der guider, som har et helt specielt tag på børnene og de kan hurtigt lære dem at være trygge ved bakkerne. De små lærer hurtigt, hvordan de skal suse ned over pisterne, og det er helt utroligt, så gode, de kan blive, selv når de er helt små! 

Nye kulturer og sjove oplevelser
Slædehundekørsel, isfiskeri eller kanetur? Der er masser at se og opleve på en skiferie i Norge og Sverige - og det behøver ikke foregå på pisterne det hele! Mange steder er der gode muligheder for sjove og anderledes oplevelser, hvor du kan lære noget om landene og kulturen - og samtidig have det sjovt!

Langrend i dit eget tempo
Har du ikke lyst til at prøve kræfter med alpinski, er der på de fleste destinationer mange kilometers langrendsløjper lige uden for døren. Tag på en god tur, hvor du får rørt kroppen og kommer tæt på den smukke, snedækkede natur. 

Store hytter med plads til hele familien
Skal du have hele familien med på skiferie? Du kan let finde en stor hytte, som har nok plads til hele flokken, både børn og børnebørn. Se udvalget af store hytter til skiferien.

Gode rabatter til de mindste hos SkiStar
På alle SkiStars destinationer kan børnene møde maskotten Valle, som elsker at lege med sine venner - og i udvalgte uger får børn op til 6 år gratis skiskole, liftkort og skileje! 

Børnevenlig skiferie i Norge og Sverige
Når du tager på skiferie i Norge og Sverige er der gode faciliteter børnefamilierne: Legepladser, skiskoler med nordiske instruktører, børnevenlige spisesteder og ikke mindst hyggelige hytter lige ud til pisten, så det er let og bekvemt for alle