Find Pris & Book

Skiferie med småbørn

Hygge og sjove dage i sneen


skiferie i Norge og Sverige
Tag børnene med på hyggelig skiferie

Sjov og hygge i sneen. Skiferie er mere end skiløb og stejle pister. Det er snemandsbygning, kælketure, leg med maskotter og sjove skiskoler. Og så er det selvfølgelig tid til at være sammen og hygge jer i hytten efter en dejlig dag i sneen.

Giv dine børn en gave: Giv dem glæden ved at stå på ski!
Børn elsker at lege og hygge sig i sneen, og for dem er skiløb en leg. I skiskolen er der guider, som har et helt specielt tag på børnene og de kan hurtigt lære dem at være trygge ved bakkerne. De små lærer hurtigt, hvordan de skal suse ned over pisterne, og det er helt utroligt, så gode, de kan blive, selv når de er helt små! 

Mød SkiStars Valle i Norge og Sverige
På alle SkiStars destinationer kan børnene møde maskotten Valle, som elsker at lege med sine venner - og i udvalgte uger får børn op til 6 år gratis skiskole, liftkort og skileje! 

Børnevenlig skiferie i Norge og Sverige
Når du tager på skiferie i Norge og Sverige er der gode faciliteter børnefamilierne: Legepladser, skiskoler med nordiske guider, børnevenlige spisesteder og ikke mindst hyggelige hytter lige ud til pisten, så du slipper for at slæbe børn og ski.

Sov godt på færgen på hjemturen
Rejser du med Stena Line og sejler via Oslo hjem, har I en kahyt, og børnene kan sove trygt hele vejen hjem. Det er hyggeligt for hele familien at sove sammen og vågne op, når I er næsten hjemme - og der er kort tid i bilen, når I tager færgen til og fra skiferien.