Find Pris & Book

Sjov og hygge med børnene på ski

Hygge og sjove dage på pisterne


skiferie i Norge og Sverige
Sjov skiferie med børnene

Sjove pister, god sne, lækre hytter og tid til hygge i hytten med ungerne. Tag børnene med på skiferie i Norge eller Sverige og nyd en skiferie, hvor alle har det sjovt. 

Hyttehygge
Noget af det bedste ved skiferien er at slappe af og være sammen med familien efter en god dag på skiene. Vælger I at bo i hytte med selvhushold, kan I nyde after ski for store og små i hytten i skiundertøj og slappe af med madlavning og spil.

Find gode tilbud på skiferien
Skiferie er altid godt - og en skiferie med rabat er endnu bedre! Booker du tidligt, er der penge at spare. Få et overblik over tilbud på skiferier og book med rabat - men du skal være hurtig.

Børnevenlig skiferie i Norge og Sverige
Når du tager på skiferie i Norge og Sverige er der gode faciliteter børnefamilierne: Legepladser, skiskoler med nordiske instruktører, børnevenlige spisesteder og ikke mindst hyggelige hytter lige ud til pisten, så du slipper for at slæbe. Det er let at komme ind og f.eks. forberede frokosten til de sultne børn kommer ind fra en god formiddag på ski!

Skiferie i uge 7 og 8
Ønsker du at tage af sted i børnenes vinterferie skal du være hurtigt ude, for i disse uger bliver skiferierne revet væk! Du kan se et samlet overblik over skiferier i uge 7 og 8 og finde den destination, der passer bedst til jer.

Selvforkælelse om bord
Rejser I med Stena Line til Oslo for at komme på skiferie, kan du forkæle dig selv med et besøg i vores lækre spa-afdeling om bord. Lad manden passe børnene og giv dig selv et velfortjent hvil i de lækre varme bassiner og nyd at slappe af i jacuzzien med havudsigt. Ren balsam for sjælen!