Find Pris & Book

Sjov skiferie for alle niveauer

Saml familien og nyd nogle sjove dage på pisterne


skiferie i Norge og Sverige
Glæd familien med en skiferie

Skiløb for alle niveauer, god sne, lækre hytter og tid til hygge med hele familien. Inviter børnene og den, du holder af med på skiferie, hvor alle kan hygge sig sammen. Din bedre halvdel vil elske dig for det!

Hygge i hytten eller på hotel
Skal det være ferie med hygge i egen hytte eller hotel med morgenmad og restaurantbesøg? Vælger I at bo i hytte med selvhushold, kan I nyde aftenen i hytten i skiundertøj og slappe af med madlavning og spil. Bor I på hotel slipper I for madlavningen og kan nyde at lade jer opvarte i restauranterne efter en dejlig dag på ski.

Find gode tilbud på skiferien
Skiferie er altid godt - og en skiferie med rabat er endnu bedre! Booker du tidligt, er der penge at spare. Få et overblik over tilbud på skiferier og book med rabat - men du skal være hurtig.

Skiferie med ski in/ ski out
Skal det være ekstra let at komme til og fra hytten?  Book en skiferie med ski in/ ski out, så kan I køre lige til hytten fra pisterne - og de store børn kan let komme og gå, som det passer dem. 

Skiferie i uge 7 og 8
Ønsker du at tage af sted i børnenes vinterferie skal du være hurtigt ude, for i disse uger bliver skiferierne revet væk! Du kan se et samlet overblik over skiferier i uge 7 og 8 og finde den destination, der passer bedst til jer.

Planlæg ferien i god tid
Det kan godt betale sig at booke skiferien tidligt, for så er du sikker på, at du kan finde de bedste hytter og få gode priser. Booker du tidligt, har du også god tid til at planlægge og finde ud af alle detaljer omkring jeres ferie, og hvad I skal have med på turen.

Mini-skiferie med gutterne?

Lyst til fart, hygge og sjov med gutterne? Tag på et SkiCruise til Norefjell med en dag på ski eller på QuickSki til Hafjell med 2 dages sjovt skiløb. Du kan sagtens tage en tur for dig selv, når det kun er et par dage. Tag vennerne med og ha' det sjovt!