Find Pris & Book

Børnevenlig skiferie


Børnevenlig skiferie i Sverige og Norge
Børnevenlig skiferie

Glade børn med friske røde kinder, leg i sneen og aftenhygge med familien i hytten. Tag på børnevenlig skiferie med Stena Line og få sjove oplevelser for hele familien. I kan bo midt i skiterrænnet og slippe for besværlig transport og slæberi, så I kan boltre jer på skiene lige uden for døren.

Gør dine børn en tjeneste: giv dem mulighed for at opleve glæden ved at stå på ski! Vi tilbyder et væld af muligheder for skioplevelser og udfordringer til alle, så mens børnene er i skiskole, suser af sted på børnepisten eller leger på kælkebakken, så kan de voksne også få fart på skiene på de mere udfordrende pister.

Book skiferien allerede i dag og glæd dig til hygge og sjove dage med hele familien.

Hafjell

Alpin Apartments Solsiden 6 sengs

7 døgn
Pr. pers. fra 2166 kr.

Inkl. bil & færge t/r
OBS! Ekskl. kahyt (Op til 4 pers. fra 624,-)

* Pris i alt fra 12993 kr. / 4 voksne og 2 børn og 2 biler 05-04-2020 -- 12-04-2020

Prisen ændres løbende baseret på valutakurser samt udbud og efterspørgsel

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere