Find Pris & Book
Obligatorisk ID-dokument for rejser med Stena Line

For at rejse med Stena Line kræves et gyldigt pas med MRZ-kode. Dette er for at vi kan sikre statsborgerskab, da rejsebegrænsninger er baseret på nationalitet. Gyldigt pas gælder for alle rejsende og for rejser til alle vores destinationer, herunder også vores dagsture. 

 

For at kunne rejse med Stena Line mellem Danmark og Sverige under nuværende restriktioner er der ændrede forhold for passagertrafikken.

 

Læs mere her. Siden opdateres løbende »

Skiferie i Norge og Sverige


Skiferie i Norge og Sverige
Skiferie for store og små i norge og sverige

Lækre hytter, fantastisk sne og hygge med dem, du holder af. Mærk suset fra pisterne, hør lyden af skiene, der glider over den nyfaldne sne og slap derefter af i hyggelige omgivelser efter en sjov dag med masser af frisk luft og aktivitet for alle – uanset niveau.

Når du holder skiferie i Norge og Sverige er kvaliteten i top. Du har et stort udvalg i fjeldene samt de bedste priser på færge og hytter – og med Stena Lines snegaranti kan du trygt bestille ferien hos os.

Skal pisten være lige uden for døren, så du kan slippe for besværlig transport og slæberi? Det får du i hytter med ski in/ski out. Vi har et udvalg af hytter i flere forskellige størrelser, så du finder helt sikkert noget, der passer dig. Book nu og glæd dig til at boltre dig i sneen med familien eller vennerne. 

Alle skidestinationer i Sverige

Bliv inspireret til din næste skiferie i Sverige!
Se oversigt med antal pister, lifte og køreafstand.

Se alle destinationer i Sverige

Alle skidestinationer i Norge

Find flere spændende destinationer i Norge!
Se oversigt med antal pister, lifte og køreafstand.

Se alle destinationer i Norge

Fyld bilen

Bil + 4 personer
Fyld bilen med dem, du allerhelst vil ha' med på en skøn skiferie!

Læs mere

Familiebillet

Bil + 2 voksne + 2 børn
Gør rejsetid til hyggetid - tag færgen til Sverige og nyd turen. 

Læs mere

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere