Bemærk venligst

Bliv informeret, før du tager afsted. Få mere at vide om alle de seneste rejseråd samt adgangs- og testkrav for det sted, du rejser til

Skiløber på ski ned ad bakke under solskinsdage i høje bjerge

Skiferie til Sverige og Norge

Grib din hat, beskyttelsesbriller og handsker – bjergene i Sverige og Norge kalder! Oplev spændingen ved at svæve over fantastiske skiløjper, uanset om du er nybegynder eller en etableret professionel. Og så, når aftenen nærmer sig, spark støvlerne af, træk vejret dybt, slap af og nyd afterskien.

 

Spar 20 % på din færgebillet, når du bestiller en "færge- og overnatningspause", og husk: du betaler altid mindre, når du booker din rejse og overnatning sammen! Med vores partner Sembo har vi et fantastisk udvalg af skidestinationer, som du kan vælge imellem i Sverige og Norge, fra Idre til Sälen og Geilo til Hafjell. Dine boligvalg er stilfulde og komfortable, og alle er tæt på pisterne.

 

Så det eneste, du skal gøre, er at pakke din bil med alt, hvad du behøver til en sjov skitur, og gør dig klar til at sejle fra Danmark på vores ruter fra Frederikshavn til Gøteborg eller Grenaa til Halmstad. Et uforglemmeligt eventyr venter!

 

Book nu hos DTF travel

Fantastisk skiløb i Sverige og Norge

Book din færge + overnatning hos DTF travel

Spar op til 20 %

Spar op til 20%, når du booker din færge + overnatning sammen

Fantastisk skiløb i Sverige og Norge

Book din færge + overnatning hos DTF travel

Spar op til 20 %

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.