Hvor meget bagage kan jeg have med?

Hvis du rejser i bil, er der ingen grænser for mængden af bagage, du kan have i dit køretøj, da det forbliver i dit køretøj på vores bildæk.

 

For gående passagerer, der rejser til Sverige, Danmark, Tyskland, Letland og Polen, er der ingen grænser for, hvor meget bagage der kan medbringes, men passageren skal selv kunne tage den med ombord.  

 

For gående passagerer, der rejser til Frankrig, Irland og Storbritannien fra Irland,  er der ingen grænse for, hvor meget bagage der kan medbringes, men håndbagage må ikke være større end 60 cm x 50 cm x 40 cm, og passageren skal selv kunne tage den med.  Hvis du rejser med bagage, der overskrider disse mål, skal den checkes ind før ombordstigning.  Din bagage vil blive opbevaret sikkert under overfarten og kan afhentes ved ankomsten til terminalen. Du har ikke adgang til din bagage under overfarten, så sørg for at fjerne alle nødvendige genstande, før du tjekker den ind.

 

Hvis du rejser til fods eller med tog og færge på vores rute Harwich-Hoek van Holland, kan du medbringe to stykker bagage, der vejer op til 20 kg i alt, ud over din håndbagage.

 

Passagerer, der rejser på en endagstur på vores ruter på det Irske Hav eller Nordsøen, kan medbringe et lille stykke håndbagage. Ekstra bagage vil blive pålagt gebyr efter vores skøn.

 

Når du rejser mellem Storbritannien og EU, er der begrænsninger for, hvad du kan tage med. Sørg for, at du er bekendt med disse regler inden rejsen.

Begrænsede varer for dem, der rejser til et EU-land fra Storbritannien.

Begrænsede varer for dem, der rejser til Storbritannien fra et EU-land.