Find Pris & Book

Oplevelser

Find inspiration til din rejse


rejseinspiration - grupperejser
Skønne muligheder i Sverige og Norge

Kultur og hygge i storbyen, natur og aktiviteter på fjeldet eller ved skærgården, sjov for børnene i forlystelser og masser af andre sjove oplevelser venter i Sverige og Norge. Se alle de spændende muligheder her - eller kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os

sommer i sverige storbyferie
Nordiske storbyer

Seværdigheder, kultur, historie, hyggelige restauranter og stemning. Besøg de spændende nordiske storbyer, hvor oplevelserne står i kø. Følg links og find inspiration til din ferie.

sommer i sverige børneferie
Ferie med børn

Sjove forlystelser, spændende dyreparker, aktiviteter og hygge. I Sverige og Norge venter mange oplevelser for både store og små. Følg links og find inspiration til din ferie.

skiferie
Sjov skiferie for alle

Der er intet, der kan ryste en gruppe sammen som sjove oplevelser og fælles aktiviteter, hvor man kan udfordre sig selv og hinanden. Så hvad er mere oplagt end at tage på skiferie sammen?

Skiferie er for alle – uanset niveau, så I kan sagtens tage af sted sammen, selv om nogle er mere øvede end andre. Stena Line har et stort udvalg af billige skiferier specielt designet til store grupper, og vi kan hjælpe med planlægningen. Så skal I ikke tænke på andet end at boltre jer på pisterne hele dagen, og hygge jer i hytten eller på hotellet om aftenen.

Book skiferien for hele gruppen i dag og glæd jer til fantastiske skioplevelser i god sne og i gode hænder.

must-sees i Göteborg
Skønne Göteborg har det hele

Besøg Göteborg
Kunst, kultur og hyggelige caféer. Göteborg har det hele - og er kun en sejltur væk. Her er masser af seværdigheder, gode oplevelser, lækre hoteller og mulighed for shopping og afslapning - for både store og små.

Top 10 must-sees i Göteborg (pdf)

must sees i Oslo
Store oplevelser i Oslo

Besøg Oslo
Der er en hyggelig og hjemlig atmosfære i den norske hovedstad, og du vil hurtigt føle dig hjemme i byen, der ligger smukt placeret ved fjorden. Shopping, kunst, kultur og oplevelser for alle størrelser står i kø og venter.

Top 10 must-sees i Oslo (pdf)