Find Pris & Book

Grupperejser

Vælg din kategori for at finde de tilbud og muligheder, der passer til dig!


 
Vi har mange gode forslag, når du rejser med en gruppe på en af vores ruter. Du rejser måske med dit firma, din sportsklub, din skole eller din klub. Vi kan altid hjælpe dig med at lave et sjovt, spændende og lærerigt program.

En gruppe hos os består af mindst 20 personer, maks. antallet er helt op til dig.

In English


Efteråret er her

Pandemien er ikke ovre. Den fortsætter med at påvirke den økonomiske situation, både for jer, globalt og for Stena Line. Flere sikkerhedsforanstaltninger er indført på grund af pandemien, f.eks er samtlige fartøjer kontantløse. Efteråret er her, selvom vi har haft Indian summer på det seneste. Hvis I har planer om at besøge julemarkeder, så får I her lidt information, som kan være godt at have, om forholdene på vores forskellige destinationer og også forandringer ombord.

Julemarkeder

I Tyskland kan I besøge stemningsfulde julemarkeder i blandt andet Kiel, Lübeck og Hamburg. Julehyggen i Polen opleves bedst i Wroclav eller Gdansk – og i Sverige forvandles Göteborg til en juleby. Alle julemarkeder har indført restriktioner, som gør, at de er mulige at gennemføre med tanke på situationen, som råder i verden.

Forandret madkoncept

Göteborg-Kiel:

P.g.a Covid-19 har vi indført yderligere tiltag til vores i forvejen ambitiøse standard ombord. Det indebærer blandt andet, at vi serverer en 3-retters menu med minimum 2 forskellige valg af forret/varm ret, samt dessert, i stedet for den buffet, som vi ellers har haft.

 

Gældende for alle vore linjer:

I juleperioden (20/11-23/12) vil en juletilpasset 3-retters menu tilbydes i stedet. Vi har også et nyt barkoncept, hvor alle drikke serveres på flaske. Kaffe og te påfyldes ved vore drikkevarestationer. I vores café serveres et herligt udbud af gode retter, alle tillavede ombord. Serveres på en bakke med pucksystem.

Skolegruppe

Skal du arrangere en tur for en skolegruppe? 

Læs mere

Seniorer

Se spændende muligheder og tilbud.  

Læs mere

Forening/firma

Skal din forening eller dit firma på udflugt? 

Læs mere

Navnelister (Excel)

Når I rejser som en gruppe, skal vi bruge navn, køn, nationalitet og fødselsdato for alle rejsende. Derfor skal du registrere alle detaljer i et Excelark. 

Download skabelon

Priser og regler

Vi har altid gode priser, når I rejser som en gruppe. Download en PDF med de priser eller regler, der er relevante for jer.


Se priser og regler

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi lytter også meget gerne, hvis du selv har et forslag til en tur. Du kommer altid til at tale med en, der selv har erfaring med at rejse.

Åbningstider:
man-tors: 08.30-16.00
fredag: 08.30-15.30

Email: business.travel@stenaline.com

Telefonisk kontakt:
man-fre: 10.00-14.00 på telefon + 45 96 200 250

Find kontaktperson

Chauffører spiser gratis
Chaufføren spiser gratis

Vidste du, at hos Stena Line får chaufføren altid gratis mad?


Udfyld skemaet under "Få et tilbud" øverst på siden til venstre og få et konkret tilbud.

Mange spændende ruter

Vidste du, at vi også har gode gruppepriser på vores andre ruter: Karlskrona-Gdynia, Göteborg-Kiel, Hoek Van Holland-Harwich og mange flere!


Udfyld skemaet under "Få et tilbud" øverst på siden til venstre og få et konkret tilbud.

silverlake camp
Silverlake Camp

Spejlblank sø, dybe skove, solskin, frisk luft, følelsen af frihed. Prøv kræfter med aktiviteter, hvor kroppen kommer på arbejde, og sjælen får ny energi. Følg links herunder og download PDF med mere information om Silverlake Camp samt priser.

aktiv ferie i natur
Aktiv Ferie i naturen

Smukke fjelde, store skove og fortryllende skærgårdsstemning. Hvad enten du er til fuld fart på mountainbike, klatring eller rolige vandre- eller sejlture, så byder den svenske og norske natur på mange eventyr. Følg links og find inspiration til din ferie.

Konference? Book et lokale

Udnyt sejltiden til at holde en konference eller et møde, når I sejler til Göteborg.

Læs mere

Nyhedsbrev

Få nyheder og information om rejser til grupper. Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag!

Tilmeld dig