Find Pris & Book

Spørgsmål ved BOOKING


Hvad er aldersgrænsen for at rejse med Stena Line?

Hvor gammel skal man være? 

Til Sverige:

- På færgetransport er aldersgrænsen normalt 18 år. Undtaget er børn og unge under 16 år, der følges med forældre, foresatte eller gruppeleder.
- Unge på 16 eller 17 år kan rejse til Sverige uden forældre/værge, hvis de medbringer en fuldmagt med ansvarsfraskrivelse. Fuldmagten kan hentes her: https://www.stenaline.dk/fuldmagt-til-uds
- Børn under 16 år med en forælder, som bor i destinationslandet kan rejse alene, dog kræves der en fuldmagt med ansvarsfraskrivelse. Dette gælder ikke på Endagsture, dvs. tur/retur samme dag og ikke på aftenafgange. Fuldmagten kan hentes her: https://www.stenaline.dk/fuldmagt-til-uds 
- Børn fra 0 år til og med 3 år rejser gratis, men skal medtages i antallet af passagerer på bookingen.

Til Norge:
- På færgetransport er aldersgrænsen normalt 18 år. Ved krydstogter Frederikshavn-Oslo, herunder de forskellige typer MiniCruises, er aldersgrænsen 20 år, undtaget på SkiCruise, hvor aldersgrænsen er 18 år. Undtaget er børn og unge under 16 år, der følges med forældre, foresatte eller gruppeleder.
- Med andre ord: Børn under 18 år kan ikke rejse alene på ruten Frederikshavn-Oslo.
- Børn fra 0 år til og med 3 år rejser gratis, men skal medtages i antallet af passagerer på bookingen.

 

 

INFORMATION OM ID-KONTROL - HUSK ID!

 

For at rejse med Stena Line skal du kunne fremvise gyldigt ID - også for børn. Få information om, hvad gælder for din rejse her >.