Hvor længe før afrejse skal jeg tjekke ind?

Tjek-ind-tiderne varierer afhængigt af hvilken færge, du skal med, og fra hvilken havn. Disse informationer står i din reservationsbekræftelse for din e-billet. 

 

Tjek-ind med et køretøj:

Passagerer, der rejser i et køretøj, skal følge skiltene til tjek-ind-banerne for køretøjer. Vis din e-billet og al anden relevant dokumentation til vores tjek-ind-medarbejdere, som gerne tjekker dig ind forud for din overfart. Når du er blevet tjekket ind, dirigerer de dig videre til den relevante bilbane, så du er klar til ombordstigning. 

 

Tjek-ind uden et køretøj: 

Gående passagerer kan tjekke ind i passagerterminalen ved en af vores skranker eller i en af vores selvbetjeningsterminaler, hvis de er tilgængelige. Hvis du tjekker ind via en selvbetjeningsterminal, skal du scanne stregkoden på din e-billet, hvorefter et boardingkort bliver printet ud til dig. Hvis du har brug for assistance, uanset hvornår, hjælper en af vores medarbejdere dig gerne. 

Vær opmærksom på, at hvis du kommer for sent til tjek-ind, kan dette medføre, at din reservation bliver annulleret uden berettigelse til en refundering.

Passagerer skal ligeledes sørge for, at de har alle nødvendige rejsedokumenter og ID med (såsom pas og visum) forud for ankomst til havnen. Stena Line kan ikke drages til ansvar i tilfælde af, at en passager ikke er i stand til at indhente de tilladelser, der er påkrævet for rejser til et andet land.

 

Frederikshavn Havn og Gøteborg havn (til Danmark)

Tjek-ind åbner 60 minutter før afrejse for kørende passagerer og 45 minutter før afrejse for gående passagerer. Tjek-ind lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt. 

 

Grenaa Havn og Halmstad havn

Du kan ikke rejse som gående passager fra Halmstad Havn eller Grenaa Havn.

Enkeltpersoner kan til enhver tid rejse med en cykel, men voksne og børn skal have hver deres trafikegnede cykel. Spædbørn kan rejse på et sikkert cykelsæde eller en anhænger, der er fastgjort til en voksens cykel. Tandemcykler og anhængere til yngre børn er også tilladt, men hver person skal have sit eget sæde. 

 

Passagerer, der rejser i et køretøj fra Halmstad Havn eller Grenaa Havn: Tjek-ind åbner 90 minutter før afrejse og lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt.  

 

Gøteborg havn (til Kiel)

Tjek-ind åbner kl. 17.00 (mandag-fredag) og kl. 16.00 (lørdag og søndag) og lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt for gående passagerer og 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt for kørende passagerer. 

 

Kiel havn

Fra 21. juni til 17. august 2024 åbner tjek-ind hver dag kl. 14.00 og lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt for køretøjer og gående passagerer. Ombordstigning starter kl. 15.00

 

Uden for disse datoer åbner tjek-ind kl. 14.00 fra mandag til søndag og lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt for køretøjer og gående passagerer. Ombordstigning starter kl. 17.00 fra mandag til fredag og kl. 16.00 lørdag og søndag.

 

Svenske passagerer kan gå ombord fra kl. 13.15 via landgangsbroen.

 

Rostock havn

Tjek-ind for køretøjer lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt.

Gående passagerer skal afhente deres billetter fra fragtskranken mindst 45 minutter før afgang (fragtskranken er åben fra kl. 05.30 til 22.45 mandag-lørdag og fra kl. 08.15 til 22.15 om søndagen). Tjek-ind for gående passagerer lukker 30 minutter før afgang. Bussen afgår 30 minutter før afrejse, hvorefter der ikke er nogen tilgængelig transport til skibet.

 

Trelleborg havn

Tjek-ind lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt.

Gående passagerer og passagerer med cykler skal tjekke ind på Hamngatan 9, 231 42 Trelleborg, Sverige.

 

Karlskrona havn og Gdynia havn

Tjek-ind lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt. Grupper på over 20 personer skal tjekke ind senest 90 minutter før afrejse. 

Passagererne er forpligtede til at læse pas- og visumreglerne igennem før ankomst til havnen. Stena Line kan ikke drages til ansvar i tilfælde af, at en passager ikke er i stand til at indhente tilladelse til at krydse grænsen. Du kan finde yderligere oplysninger på www.msz.gov.pl 

 

Havnene i Travemünde og Liepāja

Tjek-ind åbner 2,5 time før afgang i Travemünde og 3 timer før afgang i Liepāja. Tjek-ind for passagerer, der rejser uden et køretøj, lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt og 60 minutter før for passagerer, der rejser med et køretøj.

 

Havnene i Nynäshamn og Ventspils

Tjek-ind åbner 2,5 time før afgang i Nynäshamn og 3 timer før afgang i Ventspils. Tjek-ind for passagerer, der rejser med eller uden et køretøj, lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt.

 

Belfast havn (til Cairnryan) og Cairnryan havn

Tjek-ind for biler åbner 2 timer før afrejse og lukker 45 minutter før afrejse.

Tjek-ind for gående passagerer, herunder tog- og færgepassagerer, åbner 1 time og 45 minutter før afrejse og lukker 45 minutter før afrejse.

 

Belfast havn (til Liverpool) og Liverpool havn

Tjek-ind til overfarten kl. 10.30 åbner for køretøjer og gående passagerer kl. 08.00 og lukker kl. 09.30.

Tjek-ind til overfarten kl. 22.30 åbner for køretøjer og gående passagerer kl. 19.30 og lukker kl. 21.30.

 

Dublin havn og Holyhead havn

Tjek-ind for biler lukker 30 minutter før afrejse. Tjek-ind for gående passagerer lukker 40 minutter før afrejse.

 

Rosslare havn

Tjek-ind for køretøjer åbner 3 timer før afrejse. Tjek-ind lukker 30 minutter før afrejse, når du rejser til Fishguard, og 45 minutter før afrejse, når du rejser til Cherbourg.

Tjek-ind for gående passagerer, herunder tog- og færgepassagerer, åbner 1 time og 30 minutter før afrejse og lukker 30 minutter før afrejse.

 

Fishguard havn

Tjek-ind for køretøjer åbner 3 timer før afrejse. Tjek-ind lukker 30 minutter før afrejse.

Tjek-ind for gående passagerer, herunder tog- og færgepassagerer, åbner 1 time og 30 minutter før afrejse og lukker 30 minutter før afrejse.

 

Harwich havn

Tjek-ind til afrejsen kl. 09.00 åbner for køretøjer og gående passagerer kl. 07.45 og lukker kl. 08.15. 

Tjek-ind til afrejsen kl. 23.00 åbner for køretøjer og gående passagerer kl. 20.30 og lukker kl. 22.15. Fra midten af maj til september åbner tjek-ind for køretøjer kl. 19.30 på travle overfarter.

 

Da du rejser fra et land uden for EU/Schengen, gælder der andre regler for indrejse. Grænsekontrol kan tage længere tid, da toldmyndighederne kan tjekke din bagage og dine rejsedokumenter.

 

Hoek van Holland havn

Tjek-ind til afrejsen kl. 14.15 (mandag-lørdag) åbner for køretøjer og gående passagerer kl. 12.30 og lukker kl. 13.30. Fra midten af maj til september åbner tjek-ind for køretøjer kl. 11.30 på travle overfarter.

Tjek-ind til afrejsen kl. 13.45 (søndag) åbner for køretøjer og gående passagerer kl. 12.15 og lukker kl. 13.00.

Tjek-ind til afrejsen kl. 22.00 åbner for køretøjer og gående passagerer kl. 18.45 og lukker kl. 21.15. Fra midten af maj til september åbner tjek-ind for køretøjer kl. 18.15 på travle overfarter.

 

Da du rejser til et land uden for EU/Schengen, gælder der andre regler for indrejse. Grænsekontrol kan tage længere tid, da toldmyndighederne kan tjekke din bagage og dine rejsedokumenter.

 

Cherbourg havn

Tjek-ind for køretøjer lukker 60 minutter før afrejse. Gående passagerer kan afhente deres billetter fra middagstid onsdag og fredag og fra kl. 10.00 om søndagen. Tjek-ind for gående passagerer lukker 60 minutter før afgang.

 

Tog- og færgepassagerer:

Hvis du har reserveret en tog- og færgebillet, bedes du være opmærksom på, at visse tog- og færgeservicer indbefatter tog, der ankommer efter sidste tjek-ind-tidspunkt. Passagererne kan være sikre på, at de stadig kan gå ombord. Hvis et tog er forsinket, venter færgen eventuelt på disse gående passagerer, og dette besluttes af kaptajnen.