Find priser

Hafjell skiferie


skiferie for hele familien i Hafjell
Børnevenligt, alsidigt og tilgængeligt

I Hafjell, blot et kvarters kørsel fra Lillehammer, ligger et af Norges største og mest alsidige skianlæg. Hafjell alpincenter er en snesikker familiefavorit, hvor du finder skiløb for alle niveauer. Du kommer let til Hafjell fra Oslo via motorvejen E6, og efter blot 2 timers kørsel er du fremme ved sneparadiset, som består af tre familieområder, hvor leg på ski og forskellige aktiviteter for børnene er i fokus.

Gondolen i Hafjell tager dig let til toppen, hvorfra du både kan nyde den fantastiske udsigt og de flotte pister ned ad fjeldet.

I sæson 17/18 får Hafjell en ny piste og en meget lang skitunnel, som skal gå under Olympiabakken, så du lettere kan bruge sydsiden - og de aktive på Olympiabakken kan køre uforstyrret. Derudover udvides aftenkørslen med en ekstra time - så nu kan du køre helt til kl. 20! Er du til off-piste skiløb vil du også kunne glæde dig over, at der tyndes ud i skoven i Hafjell, så der er mulighed for endnu mere off-piste kørsel.

Læs mere >>

børnerabatter i Hafjell
Hafjell børnerabat

Børnenes Skiuger kr. 99,- (0-6 år)

I Hafjell er det børnene, som er VIP-gæster. For bare kr. 99,- får børn til og med 6 år eget VIP-kort, som inkluderer liftkort, skileje, familierabat, gave og aktiviteter.

Tilbuddet gælder søndag til fredag i januar og marts, undtaget uge 13 (påsken).

Tilbuddet gælder på disse boliger og bestilles ved at kontakte Hafjell direkte på tlf +(47) 61 24 90 00 eller booking@hafjellkvitfjell.no

Børnenes Skiuger: 

 • 5 dages liftkort 
 • 5 dages skileje 
 • 10% familierabat på skileje til en i familien
 • 10% familierabat på frokost
 • 10% på privat skitime ved bestilling af skiskole 
 • Gave 
 • Børneaktiviteter
 • Kids-pass med voucherhæfte
 • Inkl. Axess-kort


Tilbuddet gælder på disse boliger

rabatter i hafjell
Hafjell: rabatter 2017/2018

Skileje

 • 20% rabat: uge 50
 • 10% rabat: uge 51-12, 15-16

Gælder ved fremvisning af rejsebekræftelse


Rabat på liftkort
Rabat på liftkort ved bestilling senest 3 uger før ankomst. Mere information og liftkortsrabatter og forhåndsbooking findes på dit rejsebevis, som du kan downloade, når du har betalt for din booking.

Skileje bookes direkte ved Hafjell på tlf +47 61 24 90 00 eller på booking@hafjellkvitfjell.no

OBS! Alt ovenstående skal bookes senest 3 uger før ankomst.

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du bestiller færge + ophold samtidig
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere