Find Pris & Book

KONKURRENCE:

VIS OS DIN FERIE OG VIND Et SkiCruise til Norefjell

Del et billede eller videoklip fra din tur til Norge eller Sverige - så kan du vinde et SkiCruise til Norefjell med Stena Line! Læs mere om hvordan du deler på Facebook nedenfor - og ikke mindst om præmien. 


Præmien: Et SkiCruise for 2 til Norefjell - og det med småt

Præmien er et Gavekort på et SkiCruise til Norefjell for 2 personer med liftkort, bustransport Oslo-Norefjell t/r, kahyt 2 nætter om bord og færge t/r.

Udrejse med Stena Saga fra Frederikshavn mandag aften kl. 18.30, hvorefter I bliver indkvarteret i kahyt.
- Ankomst til Oslo tirsdag morgen kl. 7.30.
- Bussen kører til Norefjell kl. 8.
- Et par timer efter suser du ned ad pisterne på Norefjell.
- Retur med bus fra Norefjell til Oslo samme dag kl. 16.
- Kl. 19.30 afrejse fra Oslo, hvor du har samme kahyt som på udrejsen.
- Onsdag morgen ankomst i Frederikshavn kl. 7.30.
- Overnatning i 2-køjes standardkahyt u/ havudsigt med brusebad og toilet, håndklæder og sengetøj.

Gavekortet er gyldigt i henhold til fartplanen for skisæsonen 2018/2019 med udrejse en af de følgende mandage: d. 21. + 28. januar & 4. + 25. februar & 4. + 11. + 18. + 25. marts.

Ingen pladsgaranti, skal forudbestilles senest 24 timer før afrejse.

Se mere om SkiCruise med Stena Line

Der tilkommer obligatorisk passager- og miljøafgift. Vi tager forbehold for ændringer i fartplanen. Anden kahytstype eller andre tilkøb kan købes mod betaling.

Gavekortet kan ikke forlænges, ombyttes til andet arrangement eller kontanter. Aldersgrænsen på SkiCruise er 18 år, undtaget er børn og unge, der følges med forældre.

Vinderen trækkes d. 24. september og vil få direkte besked i en besked via Facebook. 

 

Ved deltagelse i konkurrencen giver du lov til, at de billeder eller videoklip samt kommentarer, du deler med os, må bruges på Stena Lines sociale kanaler, herunder på vores blog, Facebook og Instagram, og fx kan blive anvendt som del af en samlet video, der markedsfører skiferie.

 

Præmien skal benyttes i skisæson 2018/2019 på en af de angivne rejsedage, der er ikke mulighed for udsættelse eller rejse på andre tidspunkter. Der tages forbehold for udsolgte datoer– i så fald må vinderen vælge en anden uge at rejse i. Jo hurtigere rejsen bookes, jo større chance er der for ledig plads på den ønskede dato – så skynd dig, hvis du vinder. Vi håber vinderen får en rigtig god tur!

 

Ansatte i Stena Line må ikke deltage. Der tages forbehold for trykfejl/tastefejl.