Find Pris & Book

KONKURRENCE:

VIS OS DIN FERIE OG VIND EN skitur til Hafjell

Del et billede eller videoklip fra din tur til Norge eller Sverige - så kan du vinde en skiferie til Hafjell! Læs mere om hvordan du deler på Facebook eller Instagram nedenfor - og ikke mindst om præmien. 


Instagram
Sådan gør du på Instagram

VIS DIN FERIE OG VIND EN SKITUR! ❄
Del billeder eller video fra din tur til Norge eller Sverige i år eller tidligere – så deltager du i konkurrencen om at vinde en skiferie til Hafjell!

Sådan gør du:
1) Upload et billede eller videoklip fra din ferie på din Instagram-væg med hashtagget #StenaSkiferie og tag @Stenalinedanmark 
2) Nævn eller tag dem, du vil ha' med på skiferien, i dit opslag

Præmien - skiferien til Hafjell, du kan vinde - og det med småt

Præmien er en uges skiferie i Hafjell for op til 4 personer med liftkort og færge t/r. Skiferien skal afholdes i 2018 i uge 2, 3, 4, 5, 6, 11 eller 14. Uspecificeret bolig inkl. sengetøj og slutrengøring. Færgetransport kan være på ruterne FrHavn-Göteborg, FrHavn-Oslo eller Grenaa-Varberg. På FrHavn-Oslo er standard 4-køjes kahyt inkluderet. Vinderen trækkes torsdag den 31/12-2017 og vil få direkte besked. 

 

Ved deltagelse i konkurrencen  giver du lov til, at de billeder eller videoklip, du deler med os, må bruges på Stena Lines sociale kanaler, herunder på vores blog, Facebook og Instagram, og fx kan blive anvendt som del af en samlet video, der markedsfører skiferie.

 

Præmien har en værdi på op til 15.000 kr. Præmien er personlig og må ikke sælges eller overdrages - vinderen skal selv deltage. Præmien kan ikke ombyttes til anden præmie. Der kan ikke tilkøbes eller ændres på præmien, og præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre produkter. Alle angivne beløb, værdier og deltagerantal skal forstås som ”op til”. Præmien har en samlet værdi op til det angivne beløb, men den specifikke værdi afhænger af det valgte bookingtidspunkt, rejsedato, valgte færgeafgange, passagersammensætning og aldre, vekselkurs m.v. Der refunderes ikke prisforskelle, og der udstedes ikke gavekort på restbeløb eller noget andet. Eksempel: Rejser man 2 voksne og 2 små børn, så er det præcis disse 4 rejsende, der kan bo i hytten og får de inkluderede liftkort – der er ikke mulighed for fx at modtage 2 ekstra voksenliftkort eller andet. På samme vis er det de samme 2 voksne og 2 børn, der får færgebilletten, uanset sammensætning i alder m.v. Præmien skal benyttes i de angivne uger, der er ikke mulighed for udsættelse eller rejse i andre uger. Der tages forbehold for udsolgte uger på destinationen – i så fald må vinderen vælge en anden uge at rejse i. Jo hurtigere rejsen bookes, jo større chance er der for ledig bolig i den ønskede uge – så skynd dig, hvis du vinder. Vi håber vinderen får en rigtig god tur!

 

Ansatte i Stena Line, Sembo og Hafjell må ikke deltage. Der tages forbehold for trykfejl/tastefejl.

Tilbud på miniskiferier

Knitrende sne, sus i maven og højt humør. To-tre dage er nok til at skabe store oplevelser på en kort skiferie.

Find skiferie

Find billigste pris på overfart

Gør rejsetid til hyggetid - tag færgen til skiferien og nyd turen.

Læs mere & book