Familiebillet

Med Stena Line får du altid en fornuftig pris på færgebilletten til hele familien


familiebilletten - billige færgebillet til Sverige til hele familien
familiebilletten - tag familien billigt med færgen til Norge
Find bedste pris på færgeoverfarten - for hele familien

Afslapning, hygge og tid til hinanden. Ferien starter allerede, når du kører om bord. Med en Familiebillet er du sikret en god pris, når hele familien skal af sted med bilen.

Med vores Lavpriskalender finder du en oversigt over de bedste priser i den periode og med de behov, du har. Hvis du er fleksibel med rejsedatoerne, kan du på den måde spare mange penge.book færgebillet   Vælg rute og antal rejsende til venstre, og klik på "Find bedste pris"

Gå op   Klik på den grønne knap "Familiebillet" øverst på siden og vælg rute og måned - og klik så på "Find bedste pris".

Priser fra:


ECONOMY, FLEXI OG PREMIUM BILLETTER

Economy Fares

Economy: Den billigste type af billet til dem, der er hurtigt ude - men uden mulighed for refundering, og der er gebyr ved ændringer til bestillingen.

Flexi Fares Flexi: Kan du få brug for at ændre dine planer hen ad vejen? Vælg Flexi, så kan du ændre dine billetter efter behov uden ændringsgebyr!
Premium Fares Premium: Det bliver ikke bedre: Fuld fleksibilitet til at lave ændringer samt prioriteret ombordkørsel efter indcheckning. Førsteklasses!
     
    Læs mere om Economy, Flexi og Premium her

Få nyheder og vind en dejlig ferie

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind en ferie!

Tilmeld nyhedsbrev

familiebillet