Find Pris & Book

MiniCruise Kiel-Göteborg: Spar over 45%

Stena Line tilpasser udbuddet efter situationen, og vi er opmærksomme på vores passagerers sikkerhed. Derfor sejler vi med begrænset antal passagerer. Der skal forventes et lavt serviceudbud på færgen - underholdning aflyses samt buffet- og a la carte restaurant lukkes forventeligt indtil sommeren.

Rejs med fra Kiel hver aften - og nyd hele næste dag i GöteborgMiniCruise Kiel - Göteborg

Oplev Sveriges hyggeligste storby, Göteborg! Stena Line sejler dig direkte fra Kiel til Göteborg.

Du tjekker ind om aftenen, og næste morgen kl. 9.15 er du fremme i Göteborg. Her har du tid til shopping, hygge og sightseeing.

Om aftenen rejser du fuld af nye indtryk tilbage mod Kiel, hvor du er fremme næste morgen kl. 9.15. 

På sejlturen kan du nyde lækker mad i vores restauranter, slappe af i kahytten, shoppe om bord eller nyde den smukke udsigt over havet og indsejlingen til Göteborg.

Du har samme kahyt på ud- og hjemrejsen, så bagagen kan blive om bord, mens du nyder en spændende dag i Göteborg.

 

Book dit MiniCruise her

Buffet

I vores Taste Buffet finder du et bredt udvalg for både børn og voksne. Her er noget for alle, og der er også et udvalg af desserter samt kaffe og the. Maden laves af vores gode køkkenpersonale om bord.Glutenfrie og vegetariske muligheder findes også.

Stena Scandinavica - Metropolitan a la Carte Restaurant
à la Carte

Reserver et bord i vores à la carte-restuarant, hvorder serveres mad inspireret af alverdens køkkener. Her findes noget for enhver smag, og du kan vælge mellem kødretter, fisk og vegetarisk. Du kan vælge vores treretters menu med eller uden vinpakke eller selv vælge frit. Menuen opdateres flere gange om året. 

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!

Tips til Göteborg:


Mini break med 1 overnatning

Book en lille get-away med 1 overnatning I Göteborg. Udforsk byen, tag på shopping eller besøg de fantastisk museer og attraktioner. Vi tilbyder de bedste priser på overnatning.

 

Book get-away     

Hygge i Göteborg

Lækre caféer og restauranter, skøn shopping til en god kurs og meget mere. Der er masser at se og opleve i den hyggelige by.

Læs mere om Göteborg

Tag en fridag i Liseberg

Sug i maven, vind i håret og sjove oplevelser. I Liseberg kan både store og små slå sig løs og nyde en sjov dag med masser af fart og latter. 

Læs mere om Liseberg

Top 10 must-sees!

Der er rigtig mange seværdigheder, forlystelser, shoppingmuligheder og hyggelige steder i Göteborg. Mor dig i Liseberg eller Universeum, oplev museer, tag en tur på kanalerne med Paddan eller shop i Store Saluhallen.

Læs mere her