Find Pris & Book

Nye regler for indrejse til Danmark

 


Ruter til og fra Danmark

Fra den 22. august kræver de danske myndigheder, at man bærer mundbind i det offentlige rum som f.eks. den kollektive trafik, osv. Det gælder også i vores terminaler, havne og om bord på vores færger. Alle passagerer skal derfor bære mundbind, når de rejser til og fra Danmark. 

 

Danmark har nu åbnet grænserne til og fra lande, som opfylder kriterierne vedr. COVID-19-smitte. Statens Serum Institut vil løbende opdatere gældende regler på deres hjemmeside her: https://www.ssi.dk/aktuelt/sygdomsudbrud/coronavirus/rejse-og-covid-19-kort-over-lande.

 

Det danske udenrigsministerium fraråder fortsat alle ikke-nødvendige rejser til Sverige med undtagelse af regionerne Blekinge, Halland, Jämtland Härjedalen, Kalmar, Kronoberg, Skåne, Sörmland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Örebro og Östergötland. Tallene for sygdomstilfælde i de svenske regioner opdateres ugentligt og kan findes på https://www.ssi.dk/aktuelt/sygdomsudbrud/coronavirus/rejse-og-covid-19-kort-over-lande.  

 

Indrejse til Danmark kan foretages såfremt rejsen har et anerkendelsesværdigt formål, eller hvis personen, som indrejser, er bosat i lande eller regioner, der overholder kriterierne vedr. COVID-19-smitte. Læs mere her: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/hvis-du-skal-rejse-ind-i-eller-via-danmark.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, beder vi dig kontakte os pr. telefon 96 200 200.

 

Vores kundeservice er åbent
Hverdage: 8.30-17
Weekender: 9-16

 

INFORMATION ANG. ALLIANZ TRAVEL REJSEFORSIKRING

 

Læs mere om, hvad Allianz Travel Rejseforsikring dækker