Find Pris & Book

Hytter i Idre Fjäll

Boliger til din skiferie - find din favoritplacering på kortet


 

Download hytteoversigt her

Download o

Ski in/out

På Idre Fjäll kan du bo både i hytter, lejligheder og på hotel.
Næsten alle mulighederne har ski in/out, og der er aldrig længere end 250 m til pisten. Alle hytter og lejligheder har TV, bad, WC og mindre køkken. Bor I på hotel, er hotellets restaurant klar til at byde jer velkommen.

 

Tæt på børnebakken

Vil du gerne bo tæt på børnebakken skal du vælge en hytte i Askebyn, som er et af de mest populære områder, og lige under lejlighederne begynder pisten Västbacken og børnenes favoritområde Askestigen. Plads til op til 12 personer. 

 

Tæt på centrum

Vil du gerne bo i aktiviteternes centrum, kan du f.eks. vælge en hytte Typ 1/2Hytterne ligger fordelt i 3 områder, Skogsby, Gammelbyn og Fjällbyn. Der er altid en lift eller piste inden for rækkevidde. Plads til op til 6 personer. 

 

Med Sauna

Du kan også vælge Typ 9b, som er hyggelige dobbelthytter. Lejlighederne er godt indrettet og har blandt andet saune - og så er der max 300-1000 meter til Idre Fjälls centrum alt efter hvilket område hytten ligger i. Plads til op til 8 personer. 

 

Hotel

Pernilla Wiberg Hotel er hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed i den sydlige ende af Idre Fjäll. Hotellet er bygget i nordisk stil med masser af træ og sten i et herligt fjelddesign. Det er indrettet af selveste Pernilla Wiberg, og i lobbyen finder du mange af hendes medaljer og præmier. Hotellet har også en indbydende relaxafdeling samt veludstyrende konferencelokaler.

 

Se flere hytter her

 

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Idre Fjäll