Find Pris & Book

Sälen Hundfjället skiferie


skistar skiferie i sälen
Sjov og børnevenlig skiferie i Sälen

Variation er nøgleordet i Hundfjället. Her findes alt fra en af Sveriges stejleste piste "Väggen" til en skov med over 450 trolde og figurer, og ved børneområdet finder du Sälens længste rullebånd

I Hundfjället er der pister i alle fire verdenshjørner, som gør det til en let sag at finde både sol og læ. I området er der både noget for dem, der er til lange carvingbakker og til dem, der er til stejle udfordringer.

Hele familien kan være med og tage stoleliften til toppen, hvorfra der er både sorte, blå og grønne pister. Hundfjället hænger sammen med Tandådalen via transportlifte og der går gratis skibus til Lindvallen og Högfjället. Liftkortet fra Hundfjället gælder på alle 4 destinationer. 

Læs mere >>

skiferie i Sverige og Norge
Skistar Rabat: skipass og skileje

10 % rabat på SkiPass
20 % rabat på skileje

Tilbuddet gælder for alle uger i hele sæsonen 2018/2019.

Rabatten gælder i forhold til ordinære priser og fratrækkes, når du har booket (nederst i dit bookingflow).

Tilbuddet gælder for destinationerne:Bestil senest 15/11-2018

Bestil på www.skistar.com

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice - spar 20% på overfarten, når du bestiller færge + ophold samtidig
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere

Ring til os og få hjælp til at booke skiferien