Find Pris & Book

KULTUR i GÖTEBORG

GÖTEBORG BYDER PÅ GODE OG INSPIRERENDE KULTUROPLEVELSER - I FORM AF ALT FRA PARKER, MUSEER, GALLERIER OG UDSTILLINGER TIL EVENTS OG KONCERTER

Spændende museer, flotte gallerier og masser af kunst og kultur. Göteborg har det hele - og er kun en sejltur væk. Her finder du mange seværdigheder og gode oplevelser for både store og små. Udforsk fx de internationale kunstværker og spændende udstillinger på Göteborgs Konstmuseum, se smukke blomster og kødædende planter i Botaniska Trädgården eller tag i Göteborg Opera og oplev ikke blot opera eller musicals, men også den smukke arkitektur. Du kan også få en fly-oplevelse ud over det sædvanlige på Aeroseum, Nordens største flyoplevelsescenter, hvor både børn og voksne får en spændende dag. Världskultur Museet er også et besøg værd. Her kan hele familien afprøve aktiviteter og workshops, se udstillinger, film og meget mere.


kunst göteborg
Göteborgs Konstmuseum

En af Nordeuropas fineste kunstsamlinger med både nordiske og internationale kunstværker fra 1400-tallet og frem til i dag finder du på Göteborgs Konstmuseum. Her er værker af bla. P.S. Krøyer, Carl Larsson, Bruno Liljefors, Edvard Munch, Anders Zorn, Rembrandt, Rubens, Monet, Picasso og Chagall.

operaen i göteborg
Göteborgsoperan

Operaen i Göteborg kan i år fejre 20-års jubilæum som en opera i verdensklasse og et af verdens mest moderne operahuse med arkitektur inspireret af havnemiljø og skibe. På de to scener vises forestillinger inden for bl.a. opera, ballet, musicals og koncerter.

Læs mere >>

gunnbo slot og park
Gunnebo Slot og Slotshaver

Gunnebo Slot og Slotshaver er ikke alene en af Sveriges fornemmeste 1700-tals bygningsværker, men også et af Gøteborgs mest besøgte udflugtsmål. Kultur-parken og de økologiske haver, avlsgården, butikken og Gunnebo Kaffehus og Kro har åbent hver dag året rundt.

fly museum
Aeroseum - Flymuseum

Aeroseum er et unikt sted at besøge. I en tidligere top-hemmelig militærbase inde i et bjerg, kan du komme på en rejse igennem flyvningens historie og udvikling.

Læs mere >>

kultur
Världskulturmuseet

Museets program spænder fra den mest intime samtale til avanceret scenekunst, med både lokale koncerter og internationale danseforestillinger. Södra Vägen 54, 412 54 Göteborg

Læs mere >>

botanisk have park
Botaniska Trädgården

Oplev Göteborgs Botaniska Trädgård som med over 13.000 plantearter er en af Europas største. Carl Skottsbergs Gata 22A, 413 19 Göteborg.

Læs mere >>