Find Pris & Book

Tag Trelleborg-Sassnitz til Rügen

Gode priser, unik arkitektur, skønne behandlinger og dejlig havluft


strand
Rügen

Rügen, Tysklands største ø, er også kendt som den tyske riviera. Her vil du opleve fantastisk natur med bøgeskove, hvide kridtklipper, tusindvis af kystkilometer og mange smukke søer. Gå ikke glip af at nyde de lokale specialiteter på øens hyggelige restauranter.
Rügens fantastiske natur gør øen til det perfekte sted for en aktiv ferie. Oplev øen fra de hyggelige cykelstier eller vandre langs forskellige vandrestier. Ridning, fiskeri og golf er andre populære aktiviteter på øen

udsigt
Sassnitz

Nyd friskfanget fisk i havnen og gå op til byens centrum. Sassnitz er omgivet af bøgeskove og kalkstensklipper og i havnen finder du HMS Otus -  ubåden, som nu er et havmuseum. En kort køretur fra Sassnitz finder du et paradis af smukke sandstrande, perfekte destinationer for forårets tur.

spa
Binz

Binz er det største bade- og kursted i Rügen. Langs den lange promenade finder du smukke gæstehuse og spa-faciliteter. Den maleriske gågade er fyldtmed små restauranter og butikker. Gå ikke glip af byens berømte mølle, der byder på storslået udsigt om aftenen.

fiskeri
Aktiv ferie

Korte afstande, smuk natur og fine cykelstier gør Rügen til en fantastisk ø at opleve på en cykel. Tag cyklen langs snoede veje og nyd naturen. Stand ved en af de smukke strande til picnics eller besøg nogen af kystområderne. Øen har flere vandrestier, der går gennem den smukke og uspolerede natur og der er rig mulighed for at få en fisk på krogen.

putbus
Putbus

Putbus, også kendt som den hvide by, ligger sydvest for Binz og er et besøg værd. Mange tager hertil for at shoppe i byens butikker eller nyde den smukke slotspark med orangeri, café og over 70 forskellige træarter. Hvis du gerne vil shoppe i en lidt større by, anbefaler vi, at du tager til Bergen, som er den største by med 15.000 indbyggere.

jasmund rügen
Seværdigheder

Besøg Jasmund, den fantastiske nationalpark, som byder på livlig bøgeskov, hvide kridtklipper, glitrende hav og en skøn udsigt over øen og havet. 
Prora er bestemt også et besøg værd - det blev bygget af Hitler og var tiltænkt som feriested for over 20.000 gæster. I dag rummer nogle af bygningerne et museum og et galleri. 
Glem ikke at tage en tur forbi jagtslottet Granitz. Slottet er øens højeste udkigspost, og du skal op af ikke mindre end 154 trin for at nå toppen til den storslåede udsigt. Om sommeren afholdes både koncerter og udstillinger på slottet.