Find Pris & Book

Skønne oplevelser i Canterbury

Sejl med Stena Line og tag bilen med - opdag en ny side af England


canterbury
Canterbury

Ca. 2 timers kørsel fra Harwich havn og med kun 1 time i tog til London, er Canterbury absolut et besøg værd!

 

Canterbury, byen som blev gjort kendt af Geoffrey Chaucer's mange eventyr. Universitetsbyen besidder noget af Englands fineste middelalderlige arkitektur heriblandt en af Englands ældste katedraler. 

 

Her har vi et par bud på, hvad du absolut ikke må gå glip af på din bilferie i England. 

katedral
Canterbury Katedral

Du kan ikke besøge Canterbury uden at tage en tur forbi den verdensberømte katedral, stedet for Thomas Beckets helligdom og ærkebiskoppens sæde.

Den spektakulære bygning huser mange fantastiske funktioner, herunder en romansk krypt, vinkelrette kirkeskib og smukke middelalderlige blyindfattede ruder. Tag en tur enten med guide, audio-guide tur eller bare nyd de omkringliggende haver på en sommerdag.

 

canterbury tales
The Canterbury Tales

Rejs 500 år tilbage i tiden for at slutte dig til Geoffrey Chaucer og hans farverige figurer på deres pilgrimsrejse fra London til Shrine of St. Thomas Becket i Canterbury Cathedral. Med en kombination af levende udklædte karakterer og underholdende audio-guider, vil det give dig en god intro til byen og dens berømte litterære forbindelse. Entre koster ca. 75 DKK for børn og 90 DKK for voksne. 

 

Læs mere og book billetter

reculver
Reculver Beach & Park

Kom og nyd den smukke kentiske kystlinje ved Reculver Beach - et fredyldt gemmested i de landlige omgivelser i Revulver Country Park. 

Gå heller ikke glip af at besøge Minis Bay, som du møder på vejen til Reculver Park. Her får du en skøn vandretur langs havet, hvor du både kommer forbi en saltvands lagune, en østers farm og Reculver Towers.

beach
Whitstable Beach

Whitstable Beach er stedet, du skal besøge, hvis du gerne vil dyrke vandsport, eller surfe. Her får du de optimale forhold, som giver en spændende tur på vandet hvad enten du skal vindsurfe eller sejle. Der er selvfølgelig også en pub, så du kan slukke tørsten efter de mange udfoldelser.

 

beach
Tankerton Beach

Ikke langt fra Whitstable havn, finder du Tanketon Beach, som byder på fantastiske og sikre badefaciliteter. 

Her kan du desuden opleve det særlige, at når der er lavvande, dannes "The Street", som er en lang sandbanke, der tager dig direkte midt ud i havet -  uden du får våde fødder!

zoo
Sjov for familier

Besøg Howletts Wild Animal Park, og kom tæt på over 450 forskellige dyr - heriblandt også nogle af de mest sjældne og truede dyrearter i verden.

Læs mere her 

 

Du kan også tage børnene med på "Spy Mission Tressure Trails", hvor I tager på 'skattejagt' og skal finde alle sporene rundt i byen og løse sagen, som en vaskeægte super-agent. 

Læs mere her

 

Du kan også tage en tur på det prisvindende Marlow Theater, hvor I kan nyde en West End musical, et trylleshow eller endda et børne comedy-club show.

Læs mere her

reculver
Historiske seværdigheder

Besøg Reculver Country Park & Towers - udforsk det forladte romerske fort og tårne, eller tag en madkurv med og nyd en dejlig picnic på parkens grund.

 

The Beaney House of Art and Knowledge er et kunstmuseum og bibliotek, som ligger lige i hjertet af historiske Canterbury. Her kan du opleve state-of-the-art udstillingesgallerier og fremragende læringsfaciliteter. 

 

Nedstig 100 år med hvert trin til romersk gadeplan på Canterbury Roman Museum. Gå en tur gennem markedspladsen, kig ind genskabte romerske værelser, og opdag fantastiske fund.

 

Dyk ned i den maritime historie og udforsk byen på Whitstable Museum and Gallery. De fascinerende udstillinger giver en ide om hvorfor Whitstable er her, og hvordan det har ændret sig gennem årene. Dens unikke søfarendes historie udforskes, herunder østersfiskeri, dykning og skibsbyggeri.

Tag på bilrundtur i det smukke sydengland

Smukke byer, flotte strande, fantastisk natur og spændende museer. Tag på kør-selv-ferie i Sydengland og oplev landets varierede landskab. Stena Line tilbyder en rundrejse, hvor du får set meget af det smukke Sydengland.

Læs mere