Find Pris & Book

Om Oslo Vinterpark

Det alpine område midt i Oslo!


Oslo Vinterpark: Det alpine område midt i Oslo!

Foto: VISITOSLO/Tord Baklund

Oslo Vinterpark ligger kun 40 minutter med offentligt transport (T-bane nr. 1 Frognerseteren) og kun ca. 20 min. i egen bil fra Oslo centrum og er det største skiområde i Oslo-området.

Oslo Vinterpark tilbyder en række udfordringer på i alt 18 pister og et lodret fald på 381 meter. Området har 11 lifter, hvoraf 2 er 4-personers stolelifte og 1 er en ny 6-personers ekspres-stolelift.

Noget for alle
Der er noget for enhver smag, fra de lettere pister i begynderområdet til brede og spændende pister for hele familien, som er perfekte til carving. Derudover finder du her en af Norges største sneparker med en slope style piste og Europas eneste Superpipe åbent for offentligheden.

Oslo Vinterpark tilbyder bl.a. skiskole, skileje, skireparation og café; med andre ord alt, hvad du kan forvente af et skiområde!

Med den høje beliggenhed på 531 meter over havets overflade og med sneproduktion på samtlige pister, løber den normale sæson fra begyndelsen af december til midten af april. Alle pisterne er flombelyst, med aftenåbent 5 dage om ugen hele sæsonen.

Skiudlejning:
I skiudlejningen i Toppsenteret udlejes alpin, snowboard, langrend (klassisk, ikke skøjteski), twin tips, blades og skitøj. Her kan du leje udstyr af mærkerne Head Snowboards og Nordica ski (bl.a.) 

Næsten alt udstyr er årets nyeste modeller, så kom og prøv! Det er flere niveauer på udstyret, fra nybegynder til eksperter. 
Der udlejes skistøvler fra størrelse 27 og op til størrelse 48,5, ski fra 70 cm til 176 cm, snowboardsko i størrelse 33 til 50 og snowboards i alle længder. 

Praktisk:
Oslo Vinterpark ligger kun 40 min. fra Oslo centrum med offentlig transport.

Der er to indgange i anlægget, Wyller i Sørkedalen og Tryvann oven for Holmenkollen. Hele anlægget er sammenkoblet med stolelifter.

Wyller: Lange bakker, 6-personers stolelift og Superpipe
Wyller ligger i Sørkedalen. Her finder du stejlere bakker med en ny 6-sæders stolelift, samt en superpipe i verdensklasse. 

Tryvann: Toppsenteret, skiskole og nybegynderbakker
Toppsenteret ligger ved Tryvannstårnet oven for Holmenkollen.

Faciliteter: skiudleje, butik, skiskolebase, nybegynderbakker og café.

T-bane og bus til Tryvann
Tag bane nr. 1 mod Frognerseteren, stå af på Voksenkollen Station.

Det er en bus, der går til Oslo Vinterpark på hver anden T-bane fra Voksenkollen station i hverdagene og på hver T-bane i weekenden. Bussen stopper på Holmenkollveien (lige ved siden af T-bane stoppet) Ønsker du at gå, er det ca. 15 minutters gang op til anlægget fra T-bane stationen.
Tjek Ruter-rejseplanen for tidspunkter 

Bil til Tryvann: Til Toppsenteret, skiskole og begynderbakker.
Hvis du har små børn, anbefaler vi, at du tager indgangen via Tryvann. Men hvis du er lidt erfaren, er det meget nemmere at få p-plads ved Wyller. 

Kørselsvejledning:
Tag ring 3 til Smestad, kør mod Holmenkollen, fortsæt forbi hoppeanlægget og op til Tryvanntårnet og parkeringspladsen. Der er gratis parkering på markerede steder på parkeringspladsen på Tryvanntårnet.

Vi anbefaler, at du er opmærksom på kun at parkere på de markerede steder, da bussen og ambulancen skal have nem adgang. Oslo kommune / bymiljøagentur har parkeringsvagter, der regelmæssigt patruljerer området.

T-bane og bus til Wyller
Wyller med lange bakker, 6-personers stolelift og Superpipe.

Ny busrute helt til anlægget!
(Wyllerløypa ligger som eget stoppested i ruteplanlæggeren ’Ruter’) Ruter har en bus fra Røa som kører helt til anlægget. Busstoppestedet hedder Wyllerløypa.

Tag T-bane 2 mod Østerås, stå af på Røa og tag derefter bus nr. 41, "Sørkedalsbussen" til Wyller. Bussen kører helt hen til anlægget på udvalgte tidspunkter og bliver skiltet med Sørkedalen via Wyllerløypa eller kun Wyllerløypa. På andre tidspunkter kører bus nr. 41 og stopper efter vejen. Herfra er der ca. 7 minutters gang til anlægget.

Bil til Wyller
Stor parkeringsplads og let tilkørsel

I Wyller er der en stor, ny parkeringsplads. Herfra kommer du hurtigt og let til anlægget med vores 6-sæders ekspreslift.

Vejforklaring:
Tag ring 3 til Smestad-krydset, kør mod Bogstad Camping, fortsæt derefter ind i Sørkedalen ca. 3 km. Drej til højre ind til Wyller fra Sørkedalsveien - markeret " Vinterpark Nedre". Det er gratis parkering på parkeringspladsen.

Find mere info om Oslo Vinterpark